2017 m. gegužės 17 d., trečiadienis

0 25 Etato darbo valandos

0 25 etato darbo valandos Dėl 0,25 etato algos ir darbo grafiko Forumas: Gyventojų pajamų mokestis. Kaip reikia įforminti DS tokiu atveju (valandų skaičius, etato dydis ir DU). Kai nera darbo ypac siuo sunkiu laikotarpiu, dirba 0,25 etato (pakeite sutarti) ir dar.

0 25 Etato darbo valandos
Sveiki, taigi susiduriau su klausimu tokiu, ar 0. Kiek man priklausytu virsvalandziu i rankas? Noriu paklausti,dirbant 0,75 etato , kaip skaičiuojamas darbo laikas. Jos dabartinis etatas 0,875 et-tai atitinka 7 val.
0 25 Etato darbo valandos
Maksimalus darbo valandų skaičius per mėnesį, darbuotojui kuris dirba pagal suminę darbo laiko. Kasdieninė darbo laiko trukmė neturi viršyti 8 darbo valandų.


Dažnai girdima, kai darbuotojai sako, jog dirba „puse etato" ar „trečdaliu etato". Dėkui ;) Tai taip išeina, kad 20 valandų per mėnesį. Bet jis gali dirbt 0,25 etato - 200 lt. Merginai buvo pasiūlyta dirbti 0,75 etato. Pradžioje taip ir buvo – 120 valandų per mėnesį, darbo grafikas suderintas su studijų dienomis. Darbas Vilniuje, Lazdynose , rytais arba vakarais. Ieškovė mano, kad darbo valandos, kurios buvo dirbtos viršijant jai nustatytą.


0 25 Etato darbo valandos
Pagal įstatymą turiu atidirbti 14 darbo dienų, tai kiek aš turiu atidirbti valandų? Reiktų paminėti ir 0,25 etato konsultacinėje poliklinikoje. Domina darbas pilnu etatu, bet galiu dirbti ir 0, 5etato. Drauge praso issiaiskinti, kaip darbo laikas ir poilsis dirbant 0,75 etato. Nesvarbu kokiu etatu dirba zmogus 0. Kiek tokioje mokykloje turėtų buti skiriama savaitinių spec. Kontaktinės valandos- mokinių, tėvų, pedagogų, klasės auklėtojų ir kitų specialistų konsultavimas.


Socialinės pedagogės Renatos Samuilaitės 2015-2016 m. Metiniai darbo dienų koeficientai, 0,7, 0,9. Tvirtinu Eksperimentinį etatinio mokytojų darbo apmokėjimo tvarkos aprašą. Vilniaus lopšelis–darželis „Aušrelė“ – 0,25 etato darbo krūvis. Eur) darbo užmokesčio už poilsio laiku dirbtas valandas ir 6,16 Lt (1,78 Eur).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...