2017 m. gegužės 16 d., antradienis

Minkstas kampas su miegama funkcija

Minkstas kampas su miegama funkcija Parduodamas idealios kokybės, mažai naudota kampinė sofa su miegama dalimi+ pufas. Parduodu dėvėtą kampą su miegama funkcija bei staliuką. Minkšti svetainės kampai dažniausiai gaminami iš odos arba gobeleno.

Minkstas kampas su miegama funkcija
Rinkitės iš daugybės šioje rubrikoje pateiktų. Kampas dažnai būna su miegamąja dalimi. Pilkas minkštas kampas su miego funkcija ir su patalynės dėže iš primabelle. Sofos, minkšti kampai internetu pigiau!
Minkstas kampas su miegama funkcija
Ilgis: 2350mm Aukštis: 950mm Plotis:.


Platus pasirinkimas, kokybiškos prekės, saugus pirkimas - viskas vienoje vietoje. Su spyruoklėmis, miegama dalimi ir dėže patalynei. Balduramoje gausus ne tik įprastų svetainės baldų, bet ir minkštų kampų pasirinkimas. Beveik visi minkšti kampai turi miegojimo funkciją ir yra su patalynės dėže. PARMA MINKSTAS KAMPAS SU MIEGAMA FUNKCIJA IR PATALYNES DEZE. Minkštas kampas su miegama funkcija, patalynės dėže ir dviem pufais.


Dažniausiai, su įmontuotu miegamu mechanizmu. Minkšti kampai svetainei (parduoda, siūlo) Panevėžyje skelbimas: Naturalios odos minkštas kampas yra iš Vokietijos, puikios būklės,alyvų spalvos.

Minkstas kampas su miegama funkcija
Kaina 1970 € 1149 € (kaina su miegama funkcija ir pat dėže). Matmenys: 250x185cm, miegama dalis 120x185cm. Kaina (priklauso nuo audinio kategorijos): 1855 Lt (I), +5% (II), +10% (III), 3620. MARTA-H+B A+M (2190x1550xH805) minkštas kampas su miegama dalimi. Kokybiški ir funkcionalūs minkšti kampai stilingam interjerui.


RENLENA minkšti kampai - platus pasirinkimas, naujausios kolekcijos, gera kaina.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...