2017 m. gegužės 25 d., ketvirtadienis

Aukso parduotuves suvalkuose

Aukso parduotuves suvalkuose Rasite įvairių prekių: Drabužių vaikams ir suaugusiems. PC ARKADIA prekybos centre yra atskiros parduotuvės – drabužiai, batai, rankinės, papuošalai, indai, šviestuvai, dovanos ir kt. Juvelyrinė internetinė parduotuvė Vitreum.

Aukso parduotuves suvalkuose
Kainos iki pat 80% pigiau, nei parduotuvėse. Man labai smalsu kaip ten su H&M parduotuve,koks asortimentas labiausiai domina. Lenkija - apsipirkime pigiau, 32 tema50 žin.


Ar verta važiuoti apsipirkti į Lenkiją?

Aukso parduotuves suvalkuose
Vietinės kainos medžiotojus gena pas kaimynus - Forex. Iš ties randame keletą internetinių parduotuvių, kurios prekiauja vestuviniais žiedais. Teiravomės klasikinio dizaino geltono aukso žiedų. Nuolatiniai Suvalkų parduotuvių klientai pastebi – maisto kainos ir čia kyla. Kada, riedėdamas keliu iš Kauno į Suvalkus, patenki į Lenkiją, gerai net nesuprasi.


Jei nesukame į Lidl, važiuodami toliau. Suvalkuose yra statybiniu prekiu parduotuve ir kiek kainuoja. Prieš šventes lietuviai šturmuoja Suvalkų parduotuves – ar tikrai viskas ten. Lietuviai ir toliau šluoja Suvalkų miesto parduotuves bei prekybos.

Aukso parduotuves suvalkuose
Del ziedu, tai Lenkijoj suvalkuose centre yra aukso parduotuve. Yra savitarnos parduotuve, dvi didmenines mesos, mesos gaminiu bei vištienos. Tik įvažiavusi į Suvalkus, pamačiau plakatus, kuriuose lietuviškai kviečia pirkti. Lenkijos parduotuves ir kviečia vykti į pirkimo maratoną.


Trečias - pigesniais produktais prekiaujančios konditerijos bei kulinarijos cechų, mėsinių parduotuvės. Marijampolietė pirkti maisto važiuoja į Suvalkus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...