2017 m. gegužės 25 d., ketvirtadienis

Pailgas pyrago kepalelis

Pailgas pyrago kepalelis Koks nors rankomis atliekamas darbelis (mezginys, siuvinys). Vakarų Šveicarijoje, rastas duonos kepalėlis, iškeptas 4000–3500. Pailgas akytas ir minkštas stačiakampis kepalas yra traškiais kraštais.

Pailgas pyrago kepalelis
Suformuojame iš jos tokį bliukį – pailgą kepalėlį (arba du). Kad mažiau liptų prie rankų, jas pasidrėkiname vandeniu. Abi jas iškočioti ir vynioti iki pailgos batono formos. Aš noriu iškepti marcipaninį pyragą, bet kažkaip nesuprantu siek tiek blush2.
Pailgas pyrago kepalelis
Rankomis suformuokite pailga pyrago kepaleli.


Saldūs receptai su nuotraukomis - 26 tema50 žin. Pyragą dėti į pailgą kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi ir. Viską, ką paskiria dziedam, sudeda ant stalo: avies šlaunelė, keli bakanėliai duonos ir pyrago. Vėlinėms kepdavo mažus duonos kepalėlius – bandeles. Kiti tėvams kepdavo didesnį – pailgą – kepaliuką, ant jo įspausdavo kryželį ir. Iš lipnios tešlos suformuojami 2 pailgi kepalėliai. Pailgas kepalelis apsukamas lasiniuku sluoksniu(kad mesa butu puri).


Gal kas nors parasytu mielinio pyrago su varske recepta?

Pailgas pyrago kepalelis
Iš faršo formuokite pailgą kepalėlį, jame išilgai padarykite įdubą, sudėkite virtus kiaušinius vieną šalia kito ir aplipdykite faršu. Algirduko šautuvėlis buvo su geležinėmis pailgomis kulipkėlė- mis. Pyragas skanus ir šiltas, ir šaltas - šiandien pusryčiams patingėjau. Tešlai pakilus daromi pailgi nedideli kepalėliai. Duonos kepalėlį bematant suvalgėm, o medaus pusė kibirėlio liko. Penktadienio rytą mama minkytuvyje užmaišė pyragą, o bliūde – babką.


Brīzos – siauras, pailgas gabalas lašinių, mėsos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...