2017 m. gegužės 26 d., penktadienis

Auskaru verimo kursai kaune

Auskaru verimo kursai kaune Auskarų vėrimo mokymai Jau ir Kaune. R Style House - tai mokymo centras visiems, norintiems išmokti kirpėjų, visažistų, manikiūristų darbo subtilybių. Gal kas nors zino, kur galima tokius kursus praeit?

Auskaru verimo kursai kaune
Labai jau norisi ismokti verti auskarus, gauti ta toki bent. Papuošalų vėrimo kursai, Vilnius, Lithuania. Būkite orginali ir susikurkite savo papuošalą. Net jeigu anksčiau neturėjote nieko bendro su papuošalų vėrimu, šiuose papuošalų vėrimo kursuose Jūs įgysite reikalingų žinių, kaip pasigaminti originalius.


Auskaru verimo kursai kaune
Tapkite išskirtinėmis ir pastebimomis susikurdamos originalius ir nepakartojamus papuošalus! Jūsų laukia papuošalų vėrimo kursai mokymosi ir konsultacijų. Atliekam visas auskarų vėrimo rūšis. Mes suteikiame konsultavimo ir pagalbos paslaugas vėrimo vietos gijimo laikotarpiu. Sveiki, noriu paklausti, gal kas lankė vėrimo kursus? Idomu kaip tie kursai Jurates akmeneliuose? Tatuiruočių darymas, tatuiruočių korekciją, auskarų vėrimas, tatuiruočių kursai, auskarų vėrimo kursai.


Kauno klinikinės ligoninės, LT-50169 Kaunas. KVIEČIAME VISUS MĖGSTANČIUS KURTI SEKMADIENIAIS, ŠEŠTADIENIAIS.

Auskaru verimo kursai kaune
KAROLIUKŲ VĖRIMO IR PAPUOŠALŲ KŪRIMO STUDIJA. Kaina 14 EUR Kursai vyksta: Vilnius: S. Klaipėda parduotuvėje-dirbtuvėse "ARTmanija". Akį traukiančias smulkmenas, Provanso stiliaus auskarus, sąsagas, plaukų segtukus ar žiedus mergina gamina savo bute Kaune. Organizuojame individualius auskarų vėrimo mokymus! Išmokiname verti ausis, nosį ir bambą su “Universal.


Iš pradžių gyvenau ir mokiausi Kaune, dviejose įmonėse dirbau stiliste, taigi papuošalai visada buvo šalia manęs.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...