2017 m. gegužės 26 d., penktadienis

Coco chanel mintys apie moteris

Coco chanel mintys apie moteris Nenusimink, pažiūrėk į šias žymių moterų mintis ir galbūt rasi tai. Sakyk, ką nori, bet moteris vyro gyvenime būna tik viena. Moteris, kuri nenaudoja kosmetikos, pernelyg gerai apie save galvoja. O 1910-aisiais, būtent šios moterų teisių aktyvistės dėka, Kovo 8-oji tapo. Mados ir stiliaus ikona Coco Chanel. Gairės: Coco Chanel, įžymių žmonių mintys. COCO CHANEL mintys automatinis.


Jeigu kokia nors moteris jus pakerėjo grožiu, betneprisimenate, ką ji vilkėjo – vadinasi, Kuo blogiau. Jei gimei be sparnų, tai bent jau netrukdyk jiems augti. Jei jus savo grožiu sužavėjo kokia nors moteris, tačiau jūs. Moters tema buvo ir vis dar yra populiari visame pasaulyje. Kovo 8 - osios proga norime pasidalinti įžymių žmonių mintimis apie dailiąją lytį. Jas Madmuazelė rašydavo į dienoraštį. Pavyzdžiui: „Kiekviena moteris yra. Coco Chanel mintys apie madą, stilių, moteriškumą, grožį seniai tapo auksinėmis.


Nežinau, kodėl moterys reikalauja viso to, ką turi vyrai. Stilius išlieka“, yra sakiusi kūrėja. Jai pavyko sukurti laiko ribas. Moteris atrodo tokio amžiaus, kokio ji nusipelnė. Tie, apie kuriuos kuriamos legendos, ir tampa legendomis“, – yra sakiusi Coco Chanel, moteris, po kurios kojomis buvo ir vis dar yra mados. Stipri, reikli sau ir kitiems. Grožis atsiranda tuomet, kai nusprendi būti savimi.


Pats gražiausias moters makiažas yra aistra. Gandi - viena garsiausių Indijos moterų, pirmojo nepriklausomos Indijos ministro pirmininko. Garsių moterų mintys nuotraukos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...