2017 m. gegužės 26 d., penktadienis

Samsung galaxy s3 stikliukas kaina

Samsung galaxy s3 stikliukas kaina Parduodu nauja samsung galaxy s3 stikliuka. SAMSUNG Galaxy telefonų ir SAMSUNG TAB planšečių stikliukų keitimas. Dar daugiau sumažinome Ipad stikliukų keitimo kainas!

Samsung galaxy s3 stikliukas kaina
Samsung Galaxy S3 (GT-I9300) stikliuko keitimas. Kada keičiamas ekrano ir stikliuko komplektas? Kiek kainuotu pakeisti samsung galaxy s4 visa korpusa nauju , ir ekrana, kuriam jau. Mano samsung s3 krito ant zemes ir skilo stikliukas.
Samsung galaxy s3 stikliukas kaina
Keičiamas ekranas ir lietimui jautrus stikliukas.


Ant S3 nepakeisi tik stikliuko, išorinis ir vidinis ekranai sulieti į vieną. Grūdintas stiklas atsparus dūžiams ir. Keist reikia ekrana su touch, keiciasi jie kartu, kaina originalo kazkas apie 500, plius keitimas, jei ne pats desiesi, apie 50. Kiek ebay kainuoja turi pats ziuret. Labai gera apsauga pasižymi grūdintas stiklas kitaip vadinamas. Galaxy S2, S2 Plus - 140 LT Galaxy S3 - 140 LT Galaxy S3 Mini -. Teikiamos paslaugos: Telefonų remontas. Aksesuarai: s3 stikliukas ir ekranas pigiai Kaunas.


Samsung galaxy s3 stikliukas kaina
GALAXY S III“ turi „Cisco WebEx“ ir „Jabber“ ir leidžia dalyvauti svarbiuose susirinkimuose, kad ir kur būtumėte. Naudokite aukščiau esančius filtrus pagal kainą, gamintoją, tipą. Už simbolinę kainą įdiegsime į Jūsų telefoną navigaciją. Calans“ apsauginis ekrano stiklas 0. Prekių paieška pagal raktažodį samsung galaxy s3 el. Pirkėjams garantuojame patrauklias kainas, saugų pirkimą, patogią prekių paiešką ir užsakymą, prekių. Keičiu daugumos SAMSUNG GALAXY telefonų ekranus arba tik stikliukus.


Pateiktos kainos yra dažniausiai pasitaikančių gedimų orientacinės kainos su. Touch Screen SAMSUNG i9300 Galaxy S3.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...