2017 m. gegužės 15 d., pirmadienis

Darbas zemes ukyje norvegijoje

Darbas zemes ukyje norvegijoje Daugiausia žmonės dirba pas ūkininkus. Neretai lietuviai ieško ir darbų Norvegijos žuvies fabrikuose. Tokiu atveju dirbami visi įmanomi buities ir ūkio darbai – viskas, ko prireiks ūkio šeimininkui.

Darbas zemes ukyje norvegijoje
Siūlo darbą žemės ūkyje, miškininkystėje, žuvininkystėje ir aplinkos inžinerijoje. Concordia“ įprastai siūlo darbus žemės ūkyje, tačiau galmi darbai ir pakavimo srityje, gėlininkystėje ir. UAB „JOBCENTER LT“ su Norvegijos partneriais dirba jau virš trijų metų.


Tų, kurie būtų žemės ūkio specialistai, ji darbovietėje nepastebėjo.

Darbas zemes ukyje norvegijoje
Pati mergina dirbti ūkio darbų Lietuvoje taip pat nėra mėginusi. Darbai šiose srityse dažniausiai yra laikini. Daržovės bus tokios kaip, pomidorai. Darbas šiltnamiuose, prie daržovių rinkimo. Taip pat darbai vaikų poilsio stovyklose, prekyba ledais, maistu, spauda, miško grybų, uogų rinkimo ir apdorojimo darbai, žemės ūkio produkcijos auginimas bei. Kalbant apie Jungtinę Karalystę – tai darbai žemės ūkyje, darbai fabrikuose. Paprastiems žemės ūkio darbams užsienyje nereikalingas aukštasis.


Jungtinės Karalystės žemės ūkyje lietuviai dažniausiai dirba laikiną darbą. Darbui Vokietijoje ieškomi nerūdijančio plieno suvirintojai.

Darbas zemes ukyje norvegijoje
Geriausia vieta užsienyje rasti darbą! TRANSPORTUI,ŽEMĖS ŪKIUI,BUTO-BIURO-NAMO-ŽEMĖS PIRKIMUI,REMONTUI IR KT. Anglijoje žemės ūkyje skinti narcizus. Norintiems įsidarbinti Osle ir ne tik šiame Norvegijos mieste, pateiksime.


Statybos, laivų statybos ir remonto darbai, valymo darbai, žemės ūkio ir sodininkystės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...