2017 m. gegužės 15 d., pirmadienis

Domino teatras loto bilietai

Domino teatras loto bilietai Loto“ Aštri komedija (N-18) Autorius: Vasilijus Sigarevas Režisierius: Oleg Šapošnikov Dailininkas: Vojtekas Stefaniakas Vertėjas: Herkus Kunčius. Prienų kultūros ir laisvalaikio centras, Prienai. Visi bilietai iki gruodžio 19 dienos – net 3 eurais pigiau! Ar gali būti, kad laimingąjį loterijos bilietą paėmė kažkuris iš svečių? Jei bilietai pirkti kasoje, tuomet registruotu paštu prašom atsiųsti originalius bilietus ir. Kultūros centras, Prienai, Pirkti bilietus.


Profesionalaus komedijos teatro „Domino“ premjeroje "Loto". Pinigai už bilietus grąžinami tik neįvykus renginiui ar nukėlus renginio datą. Trečiadienio vakarą, balandžio 13 d. Užtat jų daug – spektaklyje užimta didžioji dalis teatro trupės. Vikingų loto “ žaidėjas, bilietą pirkęs. Vieną dieną Irenos svajonė išsipildė su kaupu – ji ne tik įsigijo laimingą loterijos bilietą, bet ir laimėjo tiek pinigų, kad jos vyras. Domino“ teatro komedija „Loto“, pastatyta pagal rusų dramaturgo. Meilės istorija, verta didžiosios scenos! Parduodu 2 bilietus į filma "Balerina" - 7 Eur.


Iki pasimatymo sakome tiems, su kuriais šįvakar susitiksime spektakliuose „Vyrų laiškai“ Vilniuje ir „Loto“ Kaune - bilietai išparduoti! Tag teatras Instagram #teatras tag photos, hashtags, hastags, pics. Gera juoko dozė #domino #teatras #juokodoze #kulturinames - Plungės. Tačiau princą la- biausiai domino liaudies muzika ir jis paprašė. Alto operos teatre, kuriame drie- kėsi didžiulis. Bilietai į šiuos pasirodymus buvo visiškai išpirkti.


Rusijoje bilietus į šio dramaturgo, muzikanto, aktoriaus, kultinės teatro figūros spektaklius išperka akimirksniu. Visos Naujametis spektaklis vaikams pirkti bilietą Klasikinio šokio. BIRSTONAS 1PRIENAI Domino Loto 10x10 Prienai Foto paroda medizia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...