2017 m. gegužės 18 d., ketvirtadienis

Druskininkai renginiai

Druskininkai renginiai RENGINIAI-DRUSKININKUOSE-Kas-Kur-Kada-2132628. Bilietus jau galite pirkti internetu arba MAXIMOS terminaluose. Kormorano šešėlinio humoro klubas su.

Druskininkai renginiai
Improvizacijos akordeonu – Andrius. Jūs nusipelnėte prabangios vakarienės skambant gyvai muzikai, tad ateikite palepinti save ir savo artimuosius! VŠĮ „Kantri medija“ Įmonės kodas 304036776. PVM mokėtojo kodas: LT100009442810 Veiklos adresas: M.
Druskininkai renginiai
Viešbutyje negyvenantiems svečiams 9 €. Nuolat vyksta įvairūs miesto kultūros ir pramoginiai renginiai. Kategorija: Muzikiniai, naktiniai klubai, KAVINĖS, BARAI.


Druskininkų jaunimo užimtumo centre, Veisiejų g. Siūlome dalyvauti įvairiuose renginiuose, koncertuose, teminiuose vakaruose bei. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Antano Česnulio skulptūrų ir poilsio parkas. Savaitgalis pasitaikė kaip niekada šiltas ir giedras, tad nesinorėjo sėdėti namuose, o miške nieko įdomaus nevyko. Kaip ir kasmet renginio organizatoriai buvo gimnazijos.

Druskininkai renginiai
Mokymai skirti vidurinės ir aukščiausios grandies vadovams. Jaunųjų sporto fotografų mokymai 2017 Fotografai - svarbūs kiekvieno sporto renginio dalyviai.


Sporto fotografija - specifinė sritis. Renginys skirtas Olegui Bogdanovui atminti. Didelė dalis renginių tradiciniai, bet nepabostantys. Kurorto šventė tęsis tris dienas ir žada įvairiausių pramogų. Dalyvės puikiai praleido laiką: kartu kepė. Masiškiausias sporto renginys Lietuvoje, pakviesiantis išbandyti daugybę sporto šakų ir veiklų, pirmą kartą rengiamas Alytuje!


LSPF Nacionalinio klubo renginiai 2017 metais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...