2017 m. gegužės 18 d., ketvirtadienis

Ypac stori siulai

Ypac stori siulai Self-Striping YarnsMagic Light, Olivia, Magic Superbulky; Kūdikių siūlaiBaby Cotton, Baby Merino, Dancing Baby; Cakes YarnsCakes Baby, Cakes Cotton Fine. Aukasrankes - mezgejos, patarkite, kur Vilniuje nusipirkti laaaaabai storu siulu mezgimui. Vaikui reikalingas brokoli kostiumas, radau toki.

Ypac stori siulai
DROPS Eskimo yra minkšti ir labai stori siūlai, pagaminti iš 100% avių vilnos. Mezginys iš šių siūlų šiltas ir jaukus. Galima megzti žiemines kepures, šalikus. Stambiausius mezgimo siūlus (taip pat galima naudoti vadinamus marškinėlių siūlus).


Ypac stori siulai
Mezgimo rastas ten yra toks pat, tik siulai tie stori: vat tokie kaip cia. Merino vilna yra ypatingai švelni ir šilta. Tinka vaikams ir jautrią odą turintiems žmonėms, antialergiška. Gal zinot kur butu galima gauti pirkti labai labai storu siulu :ax:. Iki nemokamo pristatymo liko 27 00€. Incawool - stori ir švelnūs vilnoniai kepurių, šalikų ar kitų storų mezginių mezgimo. Incawool siūlai tinka vaikų ir suaugusiųjų megztukams ar liemenėms, o ypač. Makrotūris” – super stori siūlai, iš kurių greitai nusimegsite įspūdingai atrodantį mezginį.


Gedifra Highland Alpaca yra puikios sudėties, minkštas, šiltas ir.

Ypac stori siulai
Ypač, jei pomėgis yra maniškas, kūrybinis. Pamačiau mezginius iš labai storų siūlų, kurie atrodo įspūdingai, – tokie. Be to, čia nereikia net adatos baigtam mezginiui susiūti – viskas sutvirtinama tuo pačiu siūlu ir rankomis. Dažnai maišomi su natūraliais, gyvulinės kilmės siūlais, ypač akrilas. DELFI - Šiuo metu interjere ypač madingi įvairūs mezginiai.


Jums reikės storų vilnos verpalų arba labai storų siūlų, kurie paprastai būna skirti. Labai geros kokybes 100% vilnoniai siulai, tinkami megsti rastuotas kojines ar paprastas, sukneles, sijonus. Specialiai JUMS - iki kovo 10 dienos, siuntimas per DPD pick-up NEMOKAMAI.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...