2017 m. gegužės 4 d., ketvirtadienis

Dzemperiai vyrams su uzrasais

Dzemperiai vyrams su uzrasais Jūsų prekių krepšelis yra tuščias! Džemperis "Moterų žodynas vyrams". Su šiuo džemperiu tikrai išsiskirsite minioje!

Dzemperiai vyrams su uzrasais
Atskleisk savo charakterį ir požiūrį į gyvenimą! MARŠKINĖLIAI SU UŽRAŠU yra viena iš populiariausių dovanų Lietuvoje, kadangi dovanodami tokią dovaną Jūs. Marškinėliai "Tikri vyrai medaus nevalgo". Dizainas, paruošimas ir spauda ant marškinėlių, džemperių, puodelių, dėlionių ir kitos atributikos - PrintSHOP.
Dzemperiai vyrams su uzrasais
Nedvejokite ir užsisakykite labiausiai patikusį vyrišką džemperį, o internetu tai padaryti kaip niekada paprasta ir greita!


Užtruksite vos keletą minučių, o rezultate. Išskirtinis juodas džemperis su baltu užrašu. Vidinėje pusėje yra švelni bei maloni odai medžiaga. Tamprūs rankogaliai ir juosmuo. Paveikslėlis 3 nuo DŽEMPERIS SU. Garsių gamintojų prekės, savo išskirtinumą įrodę ne tik Europoje, bet ir visame pasaulyje. Su užrašu (20) Su 3D vaizdu (3). Spinduliuojantis gerą nuotaiką, vienybę, meilę šalia esančiam.


Dzemperiai vyrams su uzrasais
Braliukai Lietuvos Regbio Rinktinės Atributika. Universalus dizainas, tinka ir vyrams, ir moterims. Originalūs ir linksmi užrašai, citatos, aforizmai ant marškinėlių. Vyriškas šiltas džemperis su užrašais. Taip pat ir kiekvienas vyras nori gražiai apsirengti ir stilingai atrodyti. Džinsai, džemperiai, marškinėliai, šortai, paltai ir kiti parduotuvės „Style 24” siūlomi. Mylimo tėčio-senelio-vyro marškinėliai.


Madingi džemperiai vyrams, klasikiniai ir sportiniai, dekoruoti su užrašais ir kitomis detalėmis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...