2017 m. gegužės 22 d., pirmadienis

Eilerasciai apie grozi

Eilerasciai apie grozi Posakiai, citatos, frazės, žodžiai ar mintys apie grožį. Daugybė informacijos, tikrai išsirinksi. Gal ištart “Labas vakaras”, Kaip ištariau tą paskutinį “Labanakt”?

Eilerasciai apie grozi
Moteris gyvenimą ir džiaugsmą lemia, Vyrą meilės potvynyje paskandinus. Moterį todėl turi mylėt kaip žemę - Žemėje gyvent ir žvelgti į. Eilės apie meilę, trumpi meilės eilėraščiai sveikinimams ir sms žinutėms. Graziausias MEILES eilerastis tavo gyvenime.


Eilerasciai apie grozi
Myliu Tave, Kaip savo begalinį troškimą gyventi. Myliu, Kaip angelą, nušviečiantį man visą gyvenimą. Myliu taip, Kad nemoku tos meiles Tau pasakyti. Pro gervių virtinę, kuri į šiaurę lekia. Pro gnomų požemiuose suneštus turtus -. Atskrenda Pasaka, atogrąžų karšta plaštakė. Henrikas Radauskas (1910–1970) yra vienas žymiausių lietuvių lyrikos kūrėjų, poezijos grožio reprezentantas. Jis visada savo kūryboje kėlė tėvynę, jos grožį ir tautos laisvės siekimus. Pirmajame šio rinkinio eilėraštyje „Taip niekas tavęs nemylės“ vien.


Eilerasciai apie grozi
Eilėraščiai Eilėraščiai apie tėvynę. Miglota krantinė ir medžiai pro ūkaną dar ne muziejiniai. Nemuno vilnys, melodija Kauno grubių murzinų grindinių. Pažiūrėjau filmuką, kur Melas Krygeris važinėjasi po Patagoniją ir gaudydamas upėtakius deklamuoja savo eiles, užsigerdamas vynu. O kai diena ilgais šešėliais Nuslinks į atmintį, ilgam Išliks rašytos mano eilės Tik Tau. Lyg vėjas draskiau ir draskiau Gyvenimą savo po lapą, Kažkam žiburėlį.


Ilgainiui įpratau eilėmis išreikšti savo rūpesčius. Gražiausios man atrodo eilės apie meilę, labai mėgstu Pauliaus Širvio lyriką. Net nedaug nusimanąs apie grožį negali jo nepastebėti R. Tagore gėrisi nepažįstamos moters darbštumu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...