2017 m. gegužės 19 d., penktadienis

Eiles pasienyje

Eiles pasienyje TP eilės pasienyje su Baltarusijos Respublika 9 val. Eilių duomenys Baltarusijos Respublikos pasienyje su Lietuva skelbiami BR valstybinio pasienio komiteto. Panemunės pasienio kontrolės punktas.

Eiles pasienyje
Sveiki atvykę į EVIS – Lietuvos Respublikos valstybės sienos kirtimo rezervacijos sistemą internete. Rezervuoti Informacija apie eiles pasienyje. Automobilių eilės pasienyje išvykti iš Lietuvos. Informaciją apie iš Lietuvos išvykstančių automobilių eiles kontrolės punktuose.
Eiles pasienyje
Pasienis su Baltarusijos Respublika: Lavoriškes - Kotlovka.


Pirmadienio pavakare Lietuvos pusėje ties Kybartais laukė 160, o Karaliaučiaus pusėje – 250. Pasienyje su Karaliaučiumi auga vilkikų eilės. Dėl eilių, susidariusių pasienio kontrolės punke „Burački“ (Latvijos-Rusijos pasienis), Sebežo muitinės vadovybė vežėjams pataria rinktis. Lenkijos pasienyje su Rusija, Ukraina, Baltarusija. Lietuvos vežėjai informaciją apie automobilių eiles Latvijos-Rusijos pasienyje gali sužinoti SMS žinute. Eilės pasienyje keliaujant iš Baltarusijos. Lietuvos į Rusijos Kaliningrado sritį vykstančių transporto priemonių eilės prie Kybartų, Ramoniškių ir.


Eilės ir prie dar vienos naujos automobilių plovyklos Vilniuje.

Eiles pasienyje
Didelės vilkikų eilės pasienyje kiekvieną dieną darosi vis labiau nenuspėjamos. Nors valstybinės institucijos ir asocijuotos struktūros bando. Kita keliautojų rykštė – kilometrinės eilės pasienyje. Pasak Edmundo , tiek valandų prastovėti pasienyje šiais laikais yra nenormalu. Apie autotransporto priemonių eiles tarptautiniuose pasienio kontrolės punktuose.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...