2017 m. gegužės 19 d., penktadienis

Varskes desertas su vaisiais

Varskes desertas su vaisiais Varškę sumaišyti su cukrumi ir grietine. Tada pieną kaitinti garų vonelėje, kol želatina. Lengvai ras kiekvienas pagal savo skonį.

Varskes desertas su vaisiais
Maistas, valgiai, patiekalai, visi receptai. Vaisių ir uogų desertai - Kiekvienas ras tobuliausią desertą sau! SKANUMĖLIS: keptos kriaušės su varške ir migdolais. Paprastai paruošiamas ir labai skanus desertas su varške, kondensuotu pienu ir vaisiais.
Varskes desertas su vaisiais
Išmokite pasigaminti patys Jūsų receptai.


Kambario temperatūros sviestą gerai išsukam su ruduoju cukrumi. Ingredientai: Citrinos sultys - 2 valgomieji šaukštai, Medus - 2 valgomieji šaukštai, Obuolys - 1 vienetas, Apelsinai. Orkaitėje kepti bananai su varške ir jogurtu. Kad pagamintumėt šį desertą, reikės: 5 bananų, 200 g varškės, 100 g jogurto, 20 g. Sveikiems ir skaniems pusryčiams nereikia daug. Liesos varškės, gardžių džiovintų vaisių, riešutų, galbūt dar granato. DELFI - Skanus ir neriebus savaitgalio desertas. Sumaišyti varškę su vaisiais ir želatinu, supilti į formą ar formeles ir pastatyti į šaldytuvą 3-4.

Varskes desertas su vaisiais
Patiekalas – Kriaušė su varške ir bananu Gaminimo laikas: Šiam patiekalui paruošti užtruksite iki 10 minučių.


Maistinė patiekalo vertė Angliavandenių – 40 g. Ataušintą pieną supilti į varškės masę ir gerai išmaišykite. Desertiniuose induose sluoksniuokite varškės masę su vaisiais ir padėkite stingti į šaldytuvą. Nekeptas varškės tortas su žele ir vaisiais bei uogomis. Straipsnis paskelbtas Skaniukai ir pažymėtas Varškė, Nekepti desertai. Varškės desertas su vaisiais Kiekvieną iš mūsų ruduo veikia savaip. Tie greit temstantys ir ilgi vakarai mane kvieste kviečia virtuvėn.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Gal čia taip "piarinasi" (PR) kai kurios religinės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...