2017 m. gegužės 14 d., sekmadienis

Fitneso apranga vyrams

Fitneso apranga vyrams Kokybiškos prekės ir profesionalus aptarnavimas. Pasirinkimas iš daugiau nei 500. Fitneso rūbai moterims, vyrams, vaikams Yra 53 prekių.

Fitneso apranga vyrams
Mūsų parduotuvėje rasite MMA aprangos asortimentą, kuri patenkins daugelio poreikius bei galimybes. MMA šortai: vyrams ir moterims galite įsigyti internetu. Moteriška sportinė apranga pritaikyta fitnesui.


MPP (Muscle power proline) TANK TOP moterims - tai išskirtinio dizaino marškinėliai skirti kultūristėms bei kūno fitneso atstovėms arba mergi.

Fitneso apranga vyrams
Loreta Sutkaitytė yra ne tik sportininkė, savo "kailiu" išbandžiusi tiek fitneso, tiek bikinio kategorijas, bet ir grožio specialistė. Tačiau sportuoti reikia atsakingai ir „su protu“. Labai svarbu tinkamai parinkti individualią programą! Kultūrizmo ir fitneso varžybos su G. Lebedeva: kur riba tarp grožio ir košmaro? Kauno kultūrizmo ir fitneso sportininkus, trenerius, klubus; Skmingai.


Fitneso ir klasikinio kultūrizmo sportininkų ūgio ir svorio reikalavimai. KULTŪRIZMO IR FITNESO TAURĖS VARŽYBŲ. Prekės kodas: Dream Tan grimas. Prekei taikoma akcija ir jūs sutaupote - € 6. Jei padarytume vyrų apklausą, kokios moterų figūros jiems atrodo patraukliausiai – neabejoju, jog atsakymai būtų labai skirtingi. Vieniems patinka „šakaliukai“. Gamintojas Adidas Spalvota fitneso apranga Adidas D1107256.


SPAIO moteriškos fitneso kelnės - Sudėtis: 92% poliamidas, 8% elastanas. Spaio - prekinis ženklas, gaminantis sportinę ir termoaktyvią aprangą vyrams. Sporto drabužiai vyrams - tai esminis atributas bet ventiliatoriaus HLS spinta. Jūs buvote apmokyti su maksimalios naudos ir pasišventimo, fitneso apranga turi. Varžybų apranga juk tik bateliai, grimas, bikinis. Savaitgalį vykusiose „Credit24“ Baltijos vyrų tinklinio Čempionų lygos rungtynėse Lietuvos. Lietuvos kultūrizmo ir fitneso čempionate proporcijų ir laisvosios.


Vyrų veteranų kategorija – veteranai startuoja vyrų kultūrizmo pagal ūgį kategorijose, pirmųjų vietų nugalėtojai apdovanojami atskirai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...