2017 m. gegužės 14 d., sekmadienis

Adcparking nuolaida

Adcparking nuolaida Maksimali sukaupta vienkartinė nuolaida gali siekti 25 %, tačiau. Automobilių stovėjimo aikštelėje. ADCParking - parkavimo sprendimai Vilniaus ir Kauno oro uostuose.

Adcparking nuolaida
VILNIAUS ORO UOSTAS: 12 % nuolaida Unipark aikštelėse su nuolaidos kodu LAUKIU, kurį įveskite į mūsų rezervavimo sistemos nuolaidos laukelį, esantį. Dėl nuolaidos kreipkitės į mus. Tik mes pirkom dar gegužę, kai 10 naktų su nuolaida kainavo 189 litai.


Kelionių agentūra Express travel. ADC Parking e-solution: Gaumina. Pas mus galite isigyti keliones lėktuvu, keliones autobusu, pigius skrydžių bilietus, keltų bilietus, vizas ir kitas turizmo. Vilniaus oro uoste, visiškai automatizuota ir tik vos už kelių minučių. Stovėjimo aikštelės bilietus su nuolaida galite įsigyti visuose mūsų biuruose. Kuponai iš 32 kolektyvinių apsipirkimų tinklapių, visi geriausi pasiūlymai vienoje vietoje, viename tinklapyje. ADCparking, dk invest, parkavimas, oro uoste, parking.


Aikštelė yra aptvertoje teritorijoje, gerai apšviesta ir stebima. Informacija apie draudimo įmokų nuolaidas. Nuolaida yra taikoma nuo medicininių išlaidų draudimo pagal draudimo teritorijos. Poilsinės, pažintinės, egzotinės kelionės. Parkavimo aikštelės šalia Vilniaus, Kauno bei Rygos oro uostų. Nuo pirmadienio iki penktadienio 10 - 17 val. Vilnius (prie pat Lukiškių aikstės) Tel.


VISIEMS skrydžiams, VISIEMS miestams! Didžiausios nuolaidos ir plačiausias pasirinkimas! Pradinė įmoka - 10 % kelionės kainos, likusią dalį sumokant ne vėliau kaip likus 21 d.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...