2017 m. gegužės 4 d., ketvirtadienis

Imones pavadinimo taisykles

Imones pavadinimo taisykles Juridinio asmens pavadinimas yra sudaromas iš žodžių ar žodžių junginių. Pagal Įmonių, įstaigų ir organizacijų simbolinių pavadinimų darymo taisykles. N-2 (91) patvirtintų Įmonių, įstaigų ir organizacijų simbolinių pavadinimų darymo.

Imones pavadinimo taisykles
Pagal VLKK sudarytas taisykles, įmonių pavadinimai sudaromi iš lietuviškų. Simbolinių pavadinimų darymo taisykles, kurias galite rasti šiame puslapyje. Ar juridinio asmens pavadinimas gali būti sudarytas tik iš dviejų raidžių arba vien tik iš. Atskleisime svarbiausius sėkmingo įmonės pavadinimo bruožus.


Imones pavadinimo taisykles
Bendrosios įmonių, įstaigų, organizacijų pavadinimų rašymo nuostatos. Close Dėl Įmonių, įstaigų ir organizacijų simbolinių pavadinimų darymo taisyklių patvirtinimo. Bendrovės pavadinimas yra tarsi jos veiklos veidrodis, todėl svarbu jį rinkti. Rūšis: Nutarimas, Priėmimo data: 2004-02-02, Galiojanti suvestinė. Jei sakysite, kad pavadinimas yra skonio reikalas ir įmonės. Kalbininkės nuomone, dabar nustatytos taisyklės yra pakankamai liberalios.


Valstybinės lietuvių kabos komisijos 2004-02-02 nutarimu. Taip, įmonės pavadinimas svarbus, bet dažnai daug svarbesnis yra. Dažniausi taisyklėse neaptartų pavadinimų sudarymo ir vartojimo.

Imones pavadinimo taisykles
DELFI - Įmonės pavadinimo pasirinkimas – atsakinga užduotis ir ne tokia. Baltea“, „Yurga“) arba mėginsite ne pagal žodžių darybos taisykles. Pastaba – steigiame įmones ir užsienietišku pavadinimu. UAB pavadinimas turi būti sudarytas laikantis lietuvių kalbos taisyklių.


Adresų formavimo taisyklių reikalavimai valstybės ir savivaldybių informacinėms. Priklausomai kokioje valstybėje vertimą norite naudoti - tos valstybės taisyklės ir. Man įdomu kaip versti, ar is viso versti įmonės teisinę formą? Tos pačios taisyklės taikytinos ir parduotuvių, kavinių ir pan. Pagal Civilinį kodeksą juridinio asmens pavadinimas turi būti sudarytas laikantis. Pagal šias taisykles vadinamosios lietuviškos kabutės rašomos taip:.


Visgi, jeigu pavadinimas registruotas be kabučių (nors ir neteisingai), įmonės. Pasak VLKK, steigiamos įmonės pavadinimas turi atitikti bendrinės lietuvių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...