2017 m. gegužės 22 d., pirmadienis

Kaip nuimti juoda plauku spalva

Kaip nuimti juoda plauku spalva NORIU PARODYTI KO ESU JAU PASIEKUSI. Kaip išplauti dažus nuo plaukų, iki natūralios spalvospatarimas. Кaip nuimti plauku dažus nekenkiant plaukams.

Kaip nuimti juoda plauku spalva
Pries tris metus turejau sviesiu plaukus ir nusidaziau juodai doh. Tokia problema ir as turiu,mano plauku spalva dabar dark brown nr. Kaip iššviesinti tamsiai dažytus plaukus50 žin.


Dažytų plaukų spalvos nuemėjai50 žin.

Kaip nuimti juoda plauku spalva
Spalvos panaikinimas: iš blondines į naturalią50 žin. Taip pat atminkite, jog nuimant plaukų spalvą. Pasitaiko, kad šiek tiek skubotai pasirenkame plaukų spalvą ir ji mums visai. Kartais taip jau susiklosto, kad nusidažiusios plaukus norima spalva rezultatu. Dažnai natūrali pakankamai šviesi plaukų spalva turi savyje daug. Visuomet dažydavau plaukus juodai arba labai tamsius rudus (mano pačios rudi).


Tai va, nusipirkau tą dažų nuėmėją, kad man nuimtų juodus dažus. Juoda ir raudona spalva labai stipriai įsigeria į plaukus, todėl jas nuplauti truks ilgiau.

Kaip nuimti juoda plauku spalva
Gal yra koks būdas namų salygomis nuimti juodą plaukų spalva? Jums nebūtina apsilankyti salone, norint pašviesinti plaukų spalvą! Girdėjau, kad yra priemonių, kurios nuima plaukų dažus, gal esate kas. Kirpykloje išanalizuojamas plaukų spalvos tonas, plauko struktūra ir parenkamas pats saugiausias.


Jei plaukai juodai dažyti, tapti blondine dar sudėtingiau. Pradėsim nuo to, kad natūrali mano plaukų spalva pilkšva, tokia grynai lietuviška pilkai ruda. Nuo 14 metų pradėjau dažytis plaukus juodai +. Dekapiravimas - tai natūralios plaukų spalvos atstatymas, išskiriant nepageidajamą dažomąjį pigmentą (pašalinant dirbtinį spalvos pigmentą, plaukų dažus), kai. Manau kad nieko gero neiseis is to perejimo is juodos i blondine. Turejo gautis tamsiai ruda spalva, o gavosi juoda. Kas gali patarti su kuo galima nuimti ta.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...