2017 m. gegužės 26 d., penktadienis

Kas vyksta kaune kriminalai

Kas vyksta kaune kriminalai Strazdauskaitės paieškoje dar vienas klausimas: kas vairavo jos automobilį? Nei ant kojų sukeltos didžiulės policijos pajėgos, nei minios. Praėjusi savaitė Kaune buvo tikrai įtempta ir pilna įvairiausių įvykių.

Kas vyksta kaune kriminalai
Kriminalinės naujienos – nusikaltimai, avarijos, nelaimės - iš Lietuvos ir pasaulio. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija. Via Baltica“ kelyje vilkikui sprogo padanga: po smūgio į atitvarus išsiliejo 500 litrų degalų (10). Visos naujienos, reportažai ir komentarai apie Kas vyksta Kaune, publikuoti portale 15min.
Kas vyksta kaune kriminalai
Kriminalai, nusikaltimai, smurtas, avarijos Lietuvoje.


Kaune sumušti ir apiplėšti du nepilnamečiai: vienas mokykloje, kitas „Akropolyje“. Lietuvos kriminalinės policijos biuro vadovas Rolandas Kiškis patvirtino, jog Ievos. Vaikėzas dešimtmetei šovė į veidą, vyriškis namuose pasidegė. Trumpi vaizdo reportažai iš Kauno gyvenimo. Naujienos Kaune, renginiai Kaune, pramogos, laisvalaikis, koncertai ir kt. Politika, ekonomika, kriminalai, sportas, krepšinis, žmonės, pramogos. Nuo pareigūnų Kaune pasprukęs nusikaltėlis vis dar laisvėje.


Pasidalinkite informacija su skaitytojais čia arba.

Kas vyksta kaune kriminalai
Kaune, gimnazijoje, nepilnametis (g. 2001 m.) pareikalavo nepilnamečio (g. 2001 m.) atiduoti pinigus, o šiam atsisakius, kumščiu sudavė į pilvą bei iš kišenės. Sulaikytas vyriškis, kaip įtariama, platinęs heroiną Kaune. Kazlauskas: „Man ne tas pats, kas vyksta Lietuvoje”.


Pareigūnai įspėja: štai kas daroma su nuomojamais daiktais. Kaune ant nuo kelio nuvažiavusio automobilio užvirto medis. Renginys Kaune – „Trys karaliai atvažiavo – visas svietas uždainavo“.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...