2017 m. gegužės 26 d., penktadienis

Samsung alpha skelbiu

Samsung alpha skelbiu Nesubraizytas ir nesudauzytas ekranas, myletas ir priziuretas. Baterijos labai aukštos kokybės, tarnauja tiek pat laiko kaip ir originali. Vienintelis skirtumas - DIDESNĖ TALPA!

Samsung alpha skelbiu
Samsung Galaxy Alpha Gold (Auksinis) Omnitel Garantija. Visą laiką naudotas buvo su apsaugine ekrano plėvele ir apsaugine nugarėle. Parduodu puikios būklės Samsung Alpha. Ekranas sveikas nesubraižytas, šonai biški pabraižyti, telefono deze yra, 32Gb kaina derinama!


Samsung alpha skelbiu
Telefenas buvo labai saugotas todel visdar yra su plevele ir nera nei vieno ibrezimo. SU MINI SAMSUNG GALAXY NOTE 1,2,3,4,5,7 SAMSUNG GALAXY ALPHA SAMSUNG GALAXY. Naudotas 85 € Samsung Alpha G850F - 119 €. Gerai veikiantis,mažai naudotas Samsung NOTE2 analogas. Telefono ekranas ir virsus idialus, galas ir kampai pasitrine,Tinka visos korteles, telefono kamera meta klaida,o visa kita veikia. Perkant už 20€ ir daugiau, pristatymas - NEMOKAMAS! Vilniuje pristatymas nemokamas į kitus miestus 1. Samsung galaxy Alpha 32 gb, gero stovio,10balu kaip naujas labai modernaus dizaino, aštuonių branduolių , LTE 4G, navigacija, wi-fi, pirštų.


Kartu su šiuo dėklu siūlau įsigyti.

Samsung alpha skelbiu
GALAXY J5 - 12€ (3100mah) GALAXY ALPHA G850 - 12€ (2850mah) GALAXY Core. Trijų klavišų kombinacija, nei vienas klonas Samsung neturi. Pigūs mobilūs telefonai, Pigiausi mobilus telefonai. Peržiūrėti skelbimą - Sony Z3 Compact 90eur. Sony Alpha SLT-A55 body + 18-55mm + 55-200mm (1345 USD) Sony Alpha.


Sony“, „Samsung“ ir „HTC“, taigi rinktis tikrai yra iš ko. Tačiau prieš tai išsiaiškinkime, ar jums tikrai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...