2017 m. gegužės 31 d., trečiadienis

Kas yra tikra draugyste

Kas yra tikra draugyste Tikra draugystė yra ta, kurios neišardo nei baimė, nei savanaudiškumas, nei kiti žmonės. Draugas - tas, kuris padės nors ir pačiam sunku, kuris atiduos ką turi. Jei draugaujama tik dėl savo naudos, naudojamasi naiviaisiais ir.

Kas yra tikra draugyste
Turi tendenciją linkėti tau to, kas yra tau geriausia,; Jaučia tau tam tikrą. Ne mažiau svarbūs yra emociniai, žmogaus vidinio pasaulio. Pastaruoju metu daug galvoju apie draugystę.


Ar tai žmogus, su kuriuo bendrauji daugiau nei pusę savo gyvenimo?

Kas yra tikra draugyste
AIP DAUG yra įsimylėjimų su visomis jų egoistinėmis pasekmėmis, bet reta tikra meilė, taip daug yra pažinčių, bet tikra draugystė yra reta. Kiekvienas turėjome ar vis dar tebeturime draugą, nes draugas – tai žmogus, kuris tiki tavimi tada, kai net pats netiki savimi. Draugystės kelias ilgas ir vingiuotas. Besiviliantis kažko kitko nesuvokia, kas yra tikra draugystė. Tikras draugas yra tas, kuris laiko tavo ranką ir tokiu būdu paliečia tavo širdį. Tokia draugystė su kuria žmonės miršta,ir dėl kurios miršta. Mokslininkų grupė uždavė vaikams nuo 4 iki 8 metų klausimą: „Kas yra meilė“?


Skirtinguose gyvenimo tarpsniuose mus. Be jos zmones butu vienisi, pasaulis kiekvienam atrodytu tuscias.

Kas yra tikra draugyste
Su draugais pasaulis linksmesnis, nes. Nuoširdi draugystė yra be "privalu" ir "turėtum". NESITIKĖK IŠ DRAUGYSTĖS NAUDOS, O DŽIAUKIS. Geriausia yra turėti draugų, su kuriais būdamas, kalbėdamas galėtum.


Taip laikas priverčia suprasti, jog draugystė nebuvo tikra, arba bent jau. Tai nėra dalyvavimas, kuris veda į tikrą draugystę.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...