2017 m. gegužės 31 d., trečiadienis

Baisus siaubo filmai

Baisus siaubo filmai Pastebėjus, kad žmones traukia baisūs dalykai, „Universal Pictures“ sukūrė siaubo filmų paminklais tapusius „Drakulą“ (orig. „Dracula“). Siužetas – labai baisus, nes tikras. Per pastaruosius šimtą metų, siaubo istorija.

Baisus siaubo filmai
Išvis susidariau nuomonę, kad labai baisių siaubo filmų nėra. The Haunting in Connecticut" nežinau ar čia psichologinis bet buvo baisiu vietų. Nemokami naujausi siaubo filmai. Užėjo kvaila mintis kalbant su draugu sukurti siaubo filmų top, nes beveik visi top kuriuos abu žiūrėjom buvo.
Baisus siaubo filmai
Atsakymų ieškome Hapsalu saloje Estijos vakaruose.


Siaubo filmai yra nemalonūs, gąsdinantys ir neleidžiantys ramiai užmigti. Gal šio filmo negalima vadinti klasikiniu siaubo filmu, tačiau jo gebėjimas. Egzorcistas“ nėra baisus kaip įprasti siaubo filmai — jis taip giliai. Filmux - online kino teatras, kuriame galėsite žiūrėti filmus, serialus, animaciją online. Dramos, Veiksmo, Nuotykių, Animaciniai, Biografiniai, Komedijos, Kriminaliniai. Tam net sudarėme pačių baisiausių XXI amžiaus filmų dešimtuką. DELFI - Vienas populiariausių kino žanrų tarp jaunimo tiek pasaulyje, tiek Lietuvoje neabejotinai yra siaubo žanras.

Baisus siaubo filmai
Tam tikros smegenų ląstelės yra aktyvuojamos, kai judate.


Pamenu, labai baisus man buvo "Karantinas", bet gal tik dėl to, kad žiūrėjau kino teatre ir labai kraupūs buvo garso efektai. Visų laikų geriausių siaubo filmų Top 20: 1. Pastabos: siaubo filmų žanro gerbėjams šis siaubo trileris tikrai patiks. Baisus virusas sunaikino pusę planetos gyventojų, likę virto vampyrais. Kai kurie teigia, kad siaubo filmu zanre nebera geru, baisiu filmu, bet tikrai su tuo nesutikciau ir keli pastarieji projektai tikrai buvo geri, zinoma yra tokiu zmoniu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...