2017 m. gegužės 20 d., šeštadienis

Loginiai stalo zaidimai vaikams

Loginiai stalo zaidimai vaikams Skirti lavinti loginį mąstymą, erdvinį matymą. Loginiai stalo žaidimai skirti tiems, kas mėgsta pasukti smegenis. Loginis mąstymas palaiko gerą smegenų funkcijų veiklą, nes mokomasi įveikti vis naujas užduotis.

Loginiai stalo zaidimai vaikams
Rūšiavimo žaidimas skirtas vaikams nuo 4 metų. Du stalo žaidimai vienoje itin tvirtoje metalinėje dėžutėje. Loginiai žaidimai tai pagrindas vaiko suvokimui, mąstymui, atidumui ir kruopštumui. Dėlionės, loto, trafaretai, loginiai, kalbos ir kiti žaidimai vaikams.


Loginiai stalo zaidimai vaikams
Tai ir stalo žaidimai, dėlionės mažesniems vaikams, ir strateginiai, loginiai, kortų žaidimai vyresniems. Stalo žaidimų asortimentas – vienas didžiausių. Monopoly, Alias, Bingo, Mafija, Angry Birds, Uno, Mad Wish ir daug kitų. Itin mėgiamas ir populiarus visame pasaulyje žaidimas „Angry birds“ jau gali nusileisti ant jūsų stalo! Turėsite galimybę prisisliesti prie. Loginiai, mokomieji, ergoterapiniai su garantija, greitas pristatymas bei galimybė mokėti grynais, kai atveš. Stalo zaidimai populiariausi vaikams, vakareliams ir kt. Klasikinis žaidimas, lavinantis atmintį, loginį mąstymą.


Lavinamasis žaidimas 'Priešingybės'.

Loginiai stalo zaidimai vaikams
Lavinantis stalo žaidimas "Žodžiai". Greitas pristatymas visoje Lietuvoje. STALO ŽAIDIMAI, tai netradicinis būdas praleisti laiką kartu su artimais bičiuliais. Kempiniukas Plačiakelnis nori zaislai 8 metu vaikams stalo zaidimai vaikams nuo 6 metu stalo zaidimai vaikams monopolis stalo žaidimas. Tai ne tik gerina atmintį, skatina loginį mąstymą, bet ir apskritai moko sėkmingų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...