2017 m. gegužės 20 d., šeštadienis

Multikino popkornu kaina

Multikino popkornu kaina Akcijos ir nuolaidos visada taikomos tik nuo tuo metu didžiausios bilieto kainos (Bilieto kategorija Bilietas). Multikino“ bilietai ir gardėsiai dviem. Kokybiškai ir komfortiškai įrengtoje kino.

Multikino popkornu kaina
Grazinkit senaji saldziu popkornu skoni, nes nauji saldus popkornai tikrai nera skanesni ir net isvis. Tai už bilietą kartais mažiau tenka mokėti. Taip pat labai aukštos spragėsių ir Coca-cola kainos. KP17: Be pavadinimo; KP17: Bėgam iš Berlyno; KP17: Bet kokia kaina; KP17: Dagerotipas; KP17: Dainuojantis kapinėse; KP17: Dainuok man, Sarajevai!
Multikino popkornu kaina
MULTIKINO – pirmasis Lietuvoje 7 salių kino.


Bendrovė tikina, kad didesnę kainą atsvers geresnė aptarnavimo kokybė. Tai lėmė krizė ir dėl išaugusio PVM išsipūtusios kino teatrų bilietų kainos. Sen gaidītā animācijas filma “Dziedi”, ar dublāžu krievu valodā jau no 2. Kartais du filmai gali būti žiūrimi už vieno kainą (dvigubas kinas) su pertrauka tarp. Kainos mažėja sulaukus akcijų, nuolaidų, kartais pigiau atsieina filmas. Atsibodo, jum gerai, neturint pagrinde konkurentu, kainas užsikėlę nesveikai, salėse. Perkant popkornu "Rimta" rinkinį, buvo parduoti mažesni produktai nei. Prekybos ir laisvalaiko centre "Tilžė" įsikūręs kino teatras "Atlantis cinemas".

Multikino popkornu kaina
Karštas kino naujienas Jums pristato modernus kino centras – tai pirmasis Lietuvoje 7 salių kino centras, talpinantis 1600 žiūrovų.


Ten knygą "Gyvenimas be gliuteno" galėsite įsigyti mažesne nei knygyno kaina. Ir kas gali atsispirti tam išskirtiniam spragėsių (popkornų) kvapui tik priartėjus prie salės? Todėl, net jei peržiūra kainuoja tik vieną eurą ar litą, žmogus. Tik kainos skyrėsi: už „Metropolitan Opera” spektaklio transliaciją Helsinkyje. Kiekvieną trečiadienį 12h Ozo prekybos centre multikino kino teatre.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...