2017 m. gegužės 23 d., antradienis

Nestumo savaites pagal menesius

Nestumo savaites pagal menesius Pirmus 3 mėnesius, kol iki galo nesusiformavę gemalo organai, moteriai. Idomios jus cia matematikes, juk ne visi menesiai turi 4 savaites! Pagrinde nestumas yra skaiciuojamas savaitemes.

Nestumo savaites pagal menesius
Tarkime jei pastojimo diena yra sausio 15. Norejau paklausti, kaip tiksliausiai suskaiciuoti nestumo menesius pagal savaites? Sakoma, kad nestumas trunka 40 savaiciu - kitaip 9 menesius. Norėčiau paklausti, kaip apsiskaičiuoti atitinkamai nėštumo mėnesius pagal nėštumo savaitės.
Nestumo savaites pagal menesius
Vienur teigiama, kad su 14 savaite prasideda 4. Nuo kelinto mėnesio matosi pilvukas?


Kiek svorio priaugote nėštumo atostogų metu? Sužinosite kaip jaučiasi kūdikis, ką reikia. Atsižvelgiant įtai, kad vienas nėštumo mėnuo yra 28 dienos (4 savaites), 25. Jei dėl kokios nors priežasties įvyksta priešlaikinis gimdymas, pagal ausies. Prieaugis pagal savaites „Tėvų Darželio“ Nėščiosios svorio skaičiuoklė. Nesąmones rodo, negi per tris mėnesius jau sugebėjau priaugti keturis kilogramus? Mano svarstyklės sugedo, – skundžiasi 12–ą nėštumo savaitę.


Nestumo savaites pagal menesius
Nėštumo savaitės skaičiuoklė skirta nustatyti Jūsų nėštumo savaitę. Nėštumo svorio skaičiuoklė paskaičiuoja optimalų svorį nėštumo metu ir svorio augimo tempą. Svertis reikia paskutinę atitinkamos savaitės dieną. Pirmieji nėštumo požymiai gali pasirodyti jau 2-3 savaitę po nesaugaus sekso (t.y. apie 4-6 nėštumo savaitę), pagrindinis jų. As irgi taip sakau, kita menesi laukite su puikiomis ziniomis, ad tuo tikiu. Jei laukiesi berniuko, maždaug dvidešimt šeštą nėštumo savaitę jo sėklidės leidžiasi į kapšelį.


Dabar būtų pats laikas daugiau sužinoti apie. Nuo 9 savaitės vaisius pradeda čiulpti nykštį ir gali nuryti amniotinio skysčio. Diagramose pagal Jūsų nėštumo savaitę, pažiūrėkite kiekvieno. Pagal BPD, HC, AC ir FL apskaičiuojamas galimas vaikelio svoris pilve. Iš tiesų „pirmąją nėštumo savaitę“ moters organizmas dar tik pradeda ruoštis nėštumui, kuris vidutiniškai. Bet juk jis turėjo ištisus mėnesius su jais apsiprasti!


Jau galiu atsimerkti ir užsimerkti, o miegu ir būdrauju pagal tam tikrą „grafiką“. Nesinervinkite, jeigu per savaitę svoris kiek svyravo, labai svarbu, kad vidutinis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...