2017 m. gegužės 22 d., pirmadienis

Riedučiai kaina

Riedučiai kaina Greitas pristatymas, patrauklios kainos! Komplekte yra:trijų ratukų riedučiai,apsaugos alkūnėms,rankoms,kelias ir riešams ir šalmas. Nebrangūs riedučiai moterims, vyrams bei vaikams.

Riedučiai kaina
Unikalūs ir patrauklūs dizainai bei kokybė už prieinamą kainą internetu. Platus riedučių pasirinkimas interneto parduotuvėje 1a. Ratukų skersmuo: 84 mm; Ratukų kietumas: 82A. Reguliuojami riedučiai Ferrari FK13 Red.


Riedučiai kaina
Važinėjimas riedučiais dailina kūno formą, suteikia papildomo lankstumo ir gerina. Tau suteiksime individualią konsultaciją :) Kaina. Vaikiški riedučiai NJ2016A Nils Extreme yra skirti jauniausiems vartotojams, kurie dar tik. Riedučiai internetu vaikams ir suaugusiems. Kaina: 160 € 2 nuotrauka: K2 VO2 90 Boa - aukščiausios klasės. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk!


FILA riedučiai su nuolaidomis, akcijos, išpardavimai. Patys pirmi riedučiai buvo tiesiog paprastos pačiūžos, kurių slystamoji dalis buvo pakeista į ratukus vienoje eilėje. Vėliau išpopuliarėjo "Quad" mada su 4.

Riedučiai kaina
Užsakysime ir pasiūlysime gerą kainą. Norimus riedučius galite užsisakyti. Pas mus įsigytiems riedučiams galėsite užsisakyti visas reikiamas atsargines dalis. Skike V07“ riedučiai gaminami iš aliuminio, tad jie nedaug sveria ir telpa į paprasčiausią kuprinę.


Paprastai kokybiški patvarūs riedučiai kainuoja nuo 100 iki 150 eurų. Pigesnių riedučių batas nėra toks tvirtas, minkštesnis, prastesnio plastiko. Be to, priešingai nei bėgiojant, mažesnis krūvis tenka. Powerslide riedučiai Phuzion Gamma Pure W.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...