2017 m. gegužės 15 d., pirmadienis

Panevezio autobusu stotis bilietu kainos

Panevezio autobusu stotis bilietu kainos VAŽIAVIMO MIESTO MARŠRUTINIAIS AUTOBUSAIS BILIETŲ KAINOS. Iš autobusų stoties autobusas išvyks: 7. Galios lengvatiniai bilietai su 50% ir 80% kainos nuolaida.

Panevezio autobusu stotis bilietu kainos
Vilnių), keleiviai yra įlaipinami tik per priekines duris. Vilniaus autobusų stotis-priemiestinių, tarpmiestinių ir tarptautinių autobusų tvarkaraščiai, bilietų pardavimas, kelionės ir keltų bilietai, draudimas, skubių siuntų. Panevėžio autobusų stoties informacija. TOLIMOJO SUSISIEKIMO AUTOBUSŲ EISMO.


Panevezio autobusu stotis bilietu kainos
Vairuotojas man sakė, kad aš pats to bilieto prašiau ir jis man kito bilieto nespausdinsiąs. Dėl tikslaus autobusų išvykimo laiko ir kainų teiraukitės mūsų konsultantų. Jei iš Rygos centrinės autobusų stoties norėsite nuvažiuoti iki Rygos oro uosto, jums. Tarpmiestinių autobusų tvarkarašiai. MIESTO AUTOBUSAI VAŽINĖS ŠEŠTADIENIO DIENŲ GRAFIKAIS. Klaipėdos autobusų parkas teikia reguliarias keleivių pervežimo paslaugas Klaipėdos mieste, priemiestyje.


Tarptautinių bilietų kasa (8 46) 210 248. Norečiau sužinoti kokiomis valandomis iš Kėdainių išvyksta autobusas į Vilnių ir kokia bilieto kaina. Autobusų grafikai, tvarkaraščiai, išvykimo, atvykimo laikas.

Panevezio autobusu stotis bilietu kainos
Alytaus autobusų stoties tarpmiestinių bilietų kasos. Bendrovės prašymas dėl keleivinio transporto bilietų kainų didinimo 14. Biržai – Kaunas per Kupiškį, Ukmergę.


UAB „Šilutės autobusų parkas“ dirba apie 80 darbuotojų. Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dieną Kauno autobusų stoties keleivius pasitiko staigmena. Bilietų kainos Jonavos miesto autobusuose nesikeitė nuo 2009 m.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...