2017 m. gegužės 15 d., pirmadienis

Sulfidu chemines savybes

Sulfidu chemines savybes Vandenilio sulfidas arba sieros vandenilis (H2S) – cheminis junginys, kurį sudaro du vandenilio ir. Nemetalų chemija (10 kl.) Puslapio kelias. Druskų (sulfatų, sulfitų ir sulfidų) savybės. Kokios vandenilio sulfido cheminės savybės? H2S ir visų sulfidų atpažinimo reagentas Pb(NO3)2 (švino nitratas) 2 H2S dega a) esant O2 pertekliui b) esant. Pasižymi aukštu elektroneigiamumu ir nemetalų savybėmis. Taikymas: gamyba elementinio sieros, sieros rūgšties ir įvairių sulfidų ir tio junginių.


FIZIKINĖS IR CHEMINĖS SAVYBĖS Tankis, esant 20 ° C ir 101,3 kPa. Cetaninio ir oktaninio skaičiaus nustatymas. Laboratoriniai darbai, Tikslieji ir gamtos mokslai, Chemija, 1) Sieros rūgšties reakcija. Išvada: Sieros rūgščiai reaguojant su natrio sulfidu, skiriasi kiaušinio. Gryna sieros rūgštis — bespalvis sunkus aliejingas skystis, 10,5°C temp. Informacija apie pagrindines fizines ir chemines savybes. Natrio sulfido hidratas 60%, in flakes.


Nesuderinamos cheminės medžiagos ar mišiniai. Cheminės ir radiacinės kontrolės prietaisai …. Tačiau mokslininkai įrodė, kad „sugedusių kiaušinių dujos“, vandenilio sulfidas, yra išskiriamas kai kuriose gyvulinėse ląstelėse ir veikia kaip. Sieros vandenilis - tai H2S, arba vandenilio sulfidas. Tai labai nuodingos dujos, kurios susidaro uždarose patalpose. Pedagoginė – katedroje ruošiami cheminės technologijos ir inžinerijos. Tyrimų sritis: Mangano ir jo lydinių dangų elektrolitinis nusodinimas ir korozinės savybės;.


Rūgščiai reaguojant su vandenilio sulfidu susidaro jodas, siera ir vanduo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...