2017 m. gegužės 4 d., ketvirtadienis

Saskaitos papildymas pildyk

Saskaitos papildymas pildyk O tau šis papildymas visiškai nieko nekainuos! Lengvai ir greitai pildykite jas iš savo TELE2 numerio SMS žinute ar specialia. Mobilus Pildyk sąskaitos papildymas.

Saskaitos papildymas pildyk
PILDYK sąskaitą gali papildyti Tele2 abonentas SMS žinute. Nuo šios datos jie bus blokuoti ir jais papildyti sąskaitos nebebus galimybės. Papildytą sąskaitą išnaudoti galėsi kada nori, tau galios standartinė sąskaitos.


Papildyk EŽIO sąskaitą internetu greitai ir patogiai IŠMANIUOJU PAPILDYMU - tiesiai iš banko kortelės be jokių papildomų mokesčių.

Saskaitos papildymas pildyk
DELFI - Išankstinio apmokėjimo paslaugos „Pildyk” vartotojai galės. Naujoji paslauga vadinasi „„Pildyk” sąskaitos papildymas“, praneša. Mobiliojo Pildyk papildymo (iš TELE2 mėnesinio apmokėjimo paslaugos sąskaitos) instrukcinis klipas. Kaip papildyti išankstinio mokėjimo paslaugos „Extra" ar „Ežys" sąskaitą? Pildyk“ sąskaitos papildymo SMS žinute pavyzdys.


Papildymo suma įskaičiuojama į mėnesinę sąskaitą. Download Mano PILDYK, learn more about Mano PILDYK, Mano PILDYK. Tikrink sąskaitos likutį, premijos dydį, sąskaitos galiojimo laiką;. Maksimali papildymų suma per parą – 20 Lt, o bendra papildymų.

Saskaitos papildymas pildyk
Pervedat tiek litų kiek puodelių norėsit, na pvz 8 lt -1 puodelis, 16lt - puodeliai ir t. These are some keyword suggestions for the term "Pildyk". Bet suma ir išeina 50 litų, nes turiu dvi "Pildyk" korteles po penkis litus ir keturis.


Atsiskaitymas už paslaugas: TELE2 Pildyk papildymas. TELE2 – populiariausias mobiliojo ryšio operatorius Lietuvoje. Tele2 pildyk pastoviai sukelia problemas naudojantis: nuo to, kad pastoviai dingsta pinigai is saskaitos iki to, kad neimanoma issiusti zinutes.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...