2017 m. gegužės 31 d., trečiadienis

Seimos zidinys angelas

Seimos zidinys angelas Kad ir kiek truktų Jūsų šventė (parą, dvi ar tik kelias valandas), visose vestuvėse labai gražiai įsipina šeimos židinio su degančia ugnimi perdavimas. Posts about seimos zidinys written by baltasangelas. Tokiu būdu angelas gali būti ir šeimos židiniu.

Seimos zidinys angelas
Einikytės rankų darbo šeimos židinys "Angelai". Naujiena Porcelianins Šeimos židinys su angelais. Naujos šeimos židinys uždegamas vestuvių pokylio metu. Pagal lietuviškas tradicijas į naujos šeimos židinį po kibirkštėlę atneša abiejų.
Seimos zidinys angelas
Rankdarbiai, siuviniai, tekstilės gaminiai (parduoda, siūlo) Kaune skelbimas: Šeimos židinys, angelas.


Kaina, € 47 € (162.28 Lt), Veiksmas Parduoda. Rankų darbo, baltas šeimos židinys, pagamintas iš molio. Gamybos procesas uztrunka 3 savaites. Lietuvoje prekės (išskyrus šviežias gėles) pristatomos kurjerių pagalba per 2 - 3 darbo dienas nuo Jūsų užsakymo apmokėjimo gavimo. Jūsų žinutė bus nusiųsta dirbinio. Jaunųjų tėvai perduoda iš savo šeimos židinių kibirkštėlę naujos šeimos. SVOČIA: jaunieji atminkite, Tai jūsų tėvų meilės liepsna. Meiles priesaika jaunikis: Jei kalbėčiau žmonių ir angelų kalbomis, bet.


Seimos zidinys angelas
Tai tikrai pats gražiausias Angelas, kokį tik esu sukūrusi! Dekoracija - angeliukai ir užrašas "Šeimos židinys". Stiklinis šeimos zidinys Svyturys. Prabangiai atrodantis puošnus stiklinis-metalinis šeimos židinys - žvakidė, tarsi gėlės žiedas ant koto. Labai gražiai žėri šviečiant šviesai. Vienas iš naujųjų angelų, kuriuos į gyvenimą paleidome šiais metais. Jau po savaitgalio pasirodys trys nauji angelų šeimos nariai. Angelai dekoruoti "arbatmedžių lapų" "Javos salos", Egėjo jūros" ir "vidurnakčio nakties".


Vyras pasakė, kad į šviesią bažnyčią įžengė angelas. Jaunųjų išlydėjimas, pasitikimas, šeimos židinio teikimas – vestuvių tradicijos, kurių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...