2017 m. gegužės 28 d., sekmadienis

Zaislu planeta akcijos

Zaislu planeta akcijos Mes dalinamės žinia, ne tik apie nuolaidas, tačiau ir ta, jog Žaislų Planetos Kalėdų. Užsuk į didžiausias Žaislų planetos parduotuves, kuriose rasi išskirtinių. Dorian de Jandreau Pradėjau nebekreipti dėmesio į tas akcijas, nes vistiek.

Zaislu planeta akcijos
Vaikų dienos“ proga parduotuvėse „Žaislų planeta“ skelbia akciją – nuolaidos. Lietuvoje, turintis 20-ies metų veiklos patirtį. Akcijos ir naujienosNuotraukų galerijos.


Atstovaujami prekiniai ženklai: LEGO, Furby, Turtles; Monster High; Barbie;.

Zaislu planeta akcijos
Atsiimkite užsakytas prekes mūsų parduotuvėse NEMOKAMAI. Loginiai, edukaciniai, radio bangomis valdomi, stalo ir kt. UAB Žaislų planeta naujienos, pranešimai spaudai, akcijos, pasiūlymai. Pirkiniams nuo 30EUR nemokamas. Didžiulis zaislų bei stalo žaidimų pasirinkimas, puiki kokybė. Kotryna“, „Žaislų planeta“ ir „Kidzone“. Nepavyko apsilankyti Lego parduotuvėje Jamam akcijos metu kaip ir man?


Lego pardavimo taškai – Lego oficiali parduotuvė bei Žaislų Planeta. Dėja, bet jūsų naršyklė nepalaiko vaizdo įrašų peržiūros.

Zaislu planeta akcijos
Greitas pristatymas, kokybiškos prekės, saugus pirkimas - viskas vienoje vietoje. Akcija vyksta tik šiose žaislų parduotuvėse: RUDUDU, ŽAISLŲ PLANETA, XS ŽAISLAI, FUNTASTIK, LIMPOPO. Kaip reaguojate į parduotuvėje Žaislų planeta vykstantčias akcijas? Ekspoziciniams triratukams -40%.


Prekės vaikams iš Vokietijos ir Prancūzijos. Dalyvių, įveikusių trasą vaikiškuose vežimėliuose, laukia dovanos, kuponas įsigyti vieną TOMY žaislą parduotuvėje „Žaislu planeta“ už pusę. Parduotuvėse rasite itin platų žaislų asortimentą: nuotoliniu būdu radijo bangomis valdomus automobilius, robotukus, lėles. TAVO ŽAISLIUKAS šeimos aikštėje. Tavo žaisliukas" – tai kokybiškų žaislų už mažesnę kainą, parduotuvė. Baltic Investment Fund” investavo į naujų akcijų. UAB “Voira” valdo specializuotą dešimties parduotuvių “Žaislų Planeta” tinklą. Vaikų literatūros skyriuje yra žaisloteka „Žaislų planeta“.


Prekių kiekis ribotas, nuolaidos nesumuojamos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...