2017 m. birželio 13 d., antradienis

Boulingas siauliuose

Boulingas siauliuose Didžiausias mieste 16 takelių boulingas su mūsų virtuvės specialiais patiekalais pramogaujantiems. Taikomos nuolaidos: lojaliems klientams iki 20%. Plačiau apie įstaigą Atsiliepimai (165).

Boulingas siauliuose
Jaukus "Žaidimų tunelis", keturis boulingo takelius turintis žaidimo plotas. Carrus Navalis boulingo klubas yra ekspresyvus, išsiskiriantis savo stiliumi ir daugeliu pramogų vienoje vietoje, čia galėsite ne tik mėgautis boulingo žaidimu. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau.


Apollo boulinge“ – mes pasirūpinsime, kad jūsų šventei nieko.

Boulingas siauliuose
APOLLO BOULINGAS, UAB AIDO BOULINGAS boulingo centras, Įmonės informacija. Boulingo klubas Šiauliuose - Aido g. Savo misijai ieškome partnerio: boulingo operatoriaus (-ės), kuris (-i) visus mūsų svečius pasitiktų su šypsena, laiku pakeltų telefono ragelį ir suteiktų visą. Svarstote, ką smagaus drauge su bičiulių kompanija nuveikti? CITY boulingas, Straikas plius 2, : Klaipėdos būrys 2. APOLLO Šiauliuose, Šiaulių boulingo klubas 6, : 8 Bowly. Lietuvos asmeniniame boulingo čempionate įvyko antrasis reitingo turnyras, kuriame geriausiai sekėsi kauniečiui Linui.


Parduodu valandos boulingo žaidimą iki 5 asmenų 1val. Rekomenduojame vaikų gimtadienius švęsti APOLLO boulinge Vilniuje, Klaipėdoje ir Šiauliuose! Pramogų ir poilsio paslaugos, Žaidimai, loterijos, kazino, lošimai. Kviečiame į metinę Rotaract konferenciją Šiauliuose. RI Apygardos 1462 Rotaract boulingo turnyras „Auksinis kėglis 2016“. Tai pirmasis baras Šiauliuose ant stogo.


Idėjos autoriai ir pagrindiniai organizatoriai – boulingo klubas „Carrus Navalis“.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...