2017 m. birželio 30 d., penktadienis

Kada kimba zuvys kalendorius

Kada kimba zuvys kalendorius Ir kovo viduryje prasideda žuvų aktyvus maitinimasis. Laikotarpis, kada žuvys nekimba arba kimba labai vangiai. Dėl objektyvumo, norėčiau pareikšti, kad lyg šių dienų daugelio gamtos faktorių įtaka žuvų kibimui nėra išsiaiškinta nei žvejų, nei mokslininkų. Kalendorius iš "Žuvis Planeta" pateikia tiksliai prognozuoti sėkmę žvejybos reiso maršrutu, ir yra skirtas visiems žvejams - nuo mėgėjų žvejų. Taip jau yra, kad ne visos žuvis kimba vienu metu. Visos jos skirtingos, kiekvienai iš jų reikalingos tam tikros sąlygos. Geros rugpjūčio dienos, nes žuvys kimba ne tik rytais ir vakarais, o dažnai visą dieną.


Rugpjūčio žuvų asortimentas labai platus. Vėgėlė kibti pradeda nusileidus saulei, apie vidurnaktį kimba geriau. Sveiki žvejai,sudarykime žuvų kibimo kalendorių, kad aiškiau būtų kada. O kada lydžiai geriausiai kimba pavasarį, ar velyvą vasarą, rudenį ? Kas valandą buvo suskaičiuojama, kiek žuvų pavyko sugauti. Manoma, kad prietemoje lydekos geriau kimba todėl, kad tuo metu jos. Aš skaitau, kad mėnulis turi žiauriai didelę įtaka žuvų kibimui. O kokiai mėnulio fazei esant geriausiai kimba? Netyčia internete radau labai neblogą puslapiuką - mėnulio kalendorių.


Aptarinėdami jiems skirtus kalendorius, meškeriotojai dažnai. Tenka orientuotis į pernykščių metų patirtį, kadangi žuvys kimba vangiai. Tai stambi ir labai plėšri gėlųjų vandenų žuvis. Pavasaris – toks metas, kai visos žuvys gerai kimba. Tačiau kai kurių žuvų gaudyti negalima, nes jas saugo draudimai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...