2017 m. birželio 30 d., penktadienis

Vaiku vezimas automobilyje 2016

Vaiku vezimas automobilyje 2016 Praėjusį šeštadienį „Mototoja“ automobilių centre vyko. Kokio amžiaus vaikai gali būti vežami priekinėje automobilio sėdynėje, kokie reikalavimai vežti vaikus specialiose kėdutėse (priekinėje.... 2016-11-02), 30 skyriaus 230-ame punkte įrašyta, neišskiriant jokių priekabų pagal. Kėdutes naudoja, bet vaikų kaprizus įveikia ne visada.

Vaiku vezimas automobilyje 2016
Sugalvojo, kaip paprasčiau vežti vaikus automobilyje. Antrus metus iš eilės portalo Autoledi. Saugus vaikas kelyje“, kurį remia Vilniaus miesto savivaldybė, užbaigtas.


Ant galinės automobilio sėdynės 3 metų ir vyresnius vaikus leidžiama vežti prisegti juos saugos diržu.

Vaiku vezimas automobilyje 2016
Tačiau jie turi būti prisegti taisyklingai. Kaip vertinate sugriežtintą vaikų vežimo automobilinėse kėdutėse tvarką? Nuo šios dienos visi vaikai, kurių ūgis iki 135 cm, turi būti vežami. Sugriežtinamos saugaus vaikų vežimo automobilyje taisyklės (126). Net moderniausiuose ir brangiausiuose automobiliuose vaikas negali būti. Visi vairuotojai žino, kad vaikai iki 135 cm ūgio vežami turi sėdėti.


NUOTRAUKOS: Policija tikrina ar saugiai vežami vaikai 22 nuotraukos. McLaren“ lengvųjų automobilių padaliniui sekasi geriau negu F-1 komandai. Draudžiama ant priekinės motorinės transporto priemonės sėdynės vežti vaiką specialioje jo ūgiui ir masei pritaikytoje sėdynėje, kuri atsukta.

Vaiku vezimas automobilyje 2016
Dabar galiojančiose kelių eismo taisyklėse ant priekinės sėdynės jaunesni kaip 12 metų ir žemesni, kaip 150 cm. Nuo lapkričio 1-osios įsigalioja Kelių eismo taisyklių (KET) pakeitimas, kuriuo numatoma. Vežti keleivių grupes krovininio automobilio kėbule leidžiama vairuotojams. Mokyklinio autobuso ar transporto priemonės su vaikų vežimo skiriamaisiais. Patys matome, kaip vaikai yra vežami automobiliuose.


Juk atliekame įvairias prevencines akcijas, be to, stebime bendrą situaciją mieste.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...