2017 m. birželio 25 d., sekmadienis

Registracija skrydžiui (check-in)

Registracija skrydžiui (check-in) Keleivio registracija internetu į Ryanair skrydžius. Išankstinė mokama ir bendroji nemokama registracija į Ryanair skrydį. Kokiais būdais galima užsiregistruoti į skrydį (check-in)?

Registracija skrydžiui (check-in)
Maršrutams Europos viduryje registracija oro uoste baigiasi likus 45 min iki. Registracija (check-in) internetu. Sužinokite apie skirtingus registracijos „airBaltic“ skrydžiams būdus, taip pat gaukite. Peržiūrėkite „airBaltic“ krypčių, kurioms galioja registracija mobiliuoju.
Registracija skrydžiui (check-in)
Naudodamiesi „Ryanair“ programėle registruotis skrydžiui internetu nesudėtinga, bet jeigu turite.


Sužinokite daugiau apie registraciją internetu ir mobiliuoju įrenginiu, registracijos laikus ir įlaipinimą. Tai leis Jums automatiškai užsiregistruoti ir skrydžiui atgal. Spauskite "Check-in" mygtuką ir, patvirtinę, kad visa įvesta informacija yra teisinga. Sutvarkykite oro uosto formalumus dar lengviau ir sklandžiau naudojant mūsų registraciją į skrydžius internetu. Sutaupykite laiko oro uoste, registruodamiesi dar. Na, o kad pradėtumėte savo Wizzair bilietų registraciją jums tereikia. Iki šios dienos ryanair skrydžiui galima. Instrukcija, kaip atlikti registraciją į Ryanair skrydžius.


Online check-in“, ją paspaudę pasirinkite vieną iš galimų prisijungimo būdų. Atliekant registraciją, papildomai Jūs nebūsite apmokestinami. Ar būtina registruotis jų puslapyje perkant bilietą ar galima pirkti. Prie nurodytos kainos pasirinktam skrydziui paoildomai reikia moketi. Kokie dokumentai reikalingi oro uoste registracijos į skrydį metu? Jei registracija į skrydį jau atlikta, oro uoste turėkite asmens tapatybę patvirtinantį. Sveiki, atliekant registracija i skrydi nereikejo nurodyti asmens kodo tik korteles. Išankstinį „Online Check-in“ galite atlikti ne anksčiau kaip prieš ~15-a dienų ir ne vėliau.


Pirmame lange pradėsite galutinę registraciją skrydžiui – pasirinkite ir. Vilniaus oro uoste įrengė 6 elektroninius savitarnos terminalus, leidžiančius keleiviams savarankiškai atlikti registravimosi skrydžiui procedūrą (ang. check in). Prisijungimo prie Interneto vadovas. Keliaudami SAS lėktuvais galite iš anksto internetu registruotis į reisą ir rezervuotis vietas lėktuve – dar iki atvykdami į oro uostą. Be to, galite užregistruoti savo. Taip pat pažiūrėkite ar uždėjote varnelę ant "check-in for return flight" - tokiu atveju Jums nebereikės papildomai registruotis grįžimo skrydžiui - iš karto.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...