2017 m. liepos 24 d., pirmadienis

3D patalyne su gyvunais

3d patalyne su gyvunais D patalynės komplektas „Tigrinis Pasaulis“, 4 dalių, 160x200 cm. Pradžiuginkite save, savo artimuosius, kolegas dovanodami išskirtinio dizaino – 3D EFEKTO PATALYNĖS. Patalynės komplektai Jūsų miegamajam.

3D patalyne su gyvunais
Išskirtinis ir didžiulis patalynės su 3D pasirinkimas su. Komplekte yra užvalkalas antklodei ir 4 užvalkalai pagalvėms-2 dideli ir 2 maži. Prekių paieška pagal raktažodį 3d patalyne el.


Pirkėjams garantuojame patrauklias kainas, saugų pirkimą, patogią prekių paiešką ir.

3D patalyne su gyvunais
D; Gėlės; Gyvūnai; Miestai; Raštai. Berniukams; Mergaitėms; Neutralūs. Parduodame naujus 3D patalynių komplektus iš 4 ių dalių. Viengulė 3D efekto patalynė iš 3dalių, 100 % Mikropluoštas. Dvipusis 100% medvilnės patalynės komplektas. Nenusiskalbia ir nenublunka, spalvos ilgą laiką išlieka ryškios. Didelis patalynės pasirinkimas, nuolaidos, greitas pristatymas.


Labiausiai perkami tie komplektai, kurie yra su gyvūnų ir paukščių, naktinių miestų. Fėjos namai“ – didžiausias patalynės komplektų salonas internete!

3D patalyne su gyvunais
Kad miegamasis būtų dar jaukesnis ir visuomet būtų gera į jį grįžti po. Visiems, mėgstantiems netradicinius interjero sprendimus, siūlome įsigyti originalių patalynės užvalkalų su 3D gyvūnų piešiniais komplektą VISOJE LIETUVOJE. Kokybė patikrinta laiko spalvos neblunka nesivelia į quot kamuoliukus quot Viską turime sandėlyje tad pristatymas. Kalbant apie populiariąją patalynę su 3D efektu nesunkiai pastebėsime jog vienose.


Taigi gėlių ar gyvūnų gali būti mažiau arba daugiau. Lt už originalių patalynės užvalkalų COTTON WORLD su 3D gyvūnų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...