2017 m. liepos 24 d., pirmadienis

Pildyk planas visi

Pildyk planas visi Bendrauk neribotai taip, kaip tau patogiau: su planu SAVI PILDYK ir TELE2 tinkle, o su planu VISI visuose LT tinkluose. Pasirink, kiek minučių tau reikia, ir bendrauk visuose LT tinkluose! Užsisakęs šį planą galėsi skambinti ir siųsti SMS žinutes į visus Lietuvos.

Pildyk planas visi
Nori greitai ir lengvai išsirinkti sau tinkamiausią planą? Užsisakęs planą SM galėsi skambinti visiems PILDYK draugams kiek tik norėsi ir siųsti SMS žinutes į. Daugiau apie šiuos ir kitus planus bei paslaugas rasi čia. Planas ar paslauga automatiškai prasitęs dar 30 d.
Pildyk planas visi
Jeigu sąskaitoje nepakanka pinigų, tau bus aktyvinti standartiniai tarifai. Imk naują telefoną ir dar susigrąžink pinigus už jį! Pirk vieną iš populiariųjų išmaniųjų telefonų, o mes tau grąžinsime.


Naujas mokėjimo planas „Visi“ „Pildyk“ vartotojams kainuos tiek pat, kiek ir analogiškas pasiūlymas pagal sutartį mokantiems „Tele2“ klientams. Visi nori galimybės kalbėti daug ir už mažą kainą, todėl „Pildyk“ pasiūlė naują pigių pokalbių akciją. Planas „Visiems 50“ yra laikinai atpigintas ir kainuoja vos 0. Naujas PILDYK planas VISI - neriboti pokalbiai ir SMS už 19 litų. Paskelbtas planas neribotai kalbėti ir rašyti sms už 19 litų, o už papildomus 3 litus galima. Kiek galima ant to pačio grėblio(TELE2), lipti.

Pildyk planas visi
Negi negalima pereiti pas normalų mobiliojo ryšio operatorių.


Neribotos Į populiariausius LT tinklus. Mobiliojo ryšio operatorių planai ir tarifai, pokalbių ir žinučių kainos bei suteikiami. Tele2“ „Pildyk“ klientams siūlo planą „Visiems 300“. Nurodoma, jog tai laikinas pasiūlymas, tačiau šiuo metu 300 min. Už 9 litų mėnesinį mokestį nemokamai kalbėsite 300 minučių, „Tele2“ tinkle žinutes siųsite nemokamai ir. Tarp Labas ir Pildyk vyksta lenktynės, kurioje kortelėje klientas turės daugiau.


Beje, Pildyk (planas VISI) riboja nemokamų SMS skaičių į Bitę, bet neriboja. TELE2 salone man buvo pasakyta - planas VISIEMS suteikia tik ribotą skaičių. Tik 4eurai nuolatinis planas VISI-tai super;.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...