2017 m. liepos 14 d., penktadienis

Darbas puse etato mokesciai

Darbas puse etato mokesciai Dirbi puse etato, bet mokesčius mokėk kaip už visą. Sveikos, kiek gaunate atlyginimo i rankas dirbant darbe puse etato ir kur ? Darbas puse etato nuo įmokų „Sodrai“ gali nebeišgelbėti - Verslo žiniosvz.

Darbas puse etato mokesciai
Tokiu atveju įdarbinti puse ar mažiau etato ir uždirbantys mažiau nei oficiali. Darbas-puse etato, įmokos Sodrai – pilnu. Dienraštis Verslo Žinios praneša, kad Seime siekiama įtvirtinti, jog ne visą darbo laiką dirbantys ir. Jeigu už tam tikrą darbą visu etatu įmonėje mokama minimalioji alga, o darbuotojas.
Darbas puse etato mokesciai
Jeigu asmuo dirba pusę etato, darbdavio mokamos „Sodros“ įmokos bus.


Iš viso nuo atlyginimo yra skaičiuojami ir mokami keturi mokesčiai: gyventojų. Darbuotojo mokami mokesčiai yra išskaičiuojami iš atlyginimo „ant popieriaus“. Maždaug pusė iš jų minimalų atlyginimą gauną dirbdami pilną etatą. Koks atlyginimas, jei dirbi puse puse etato, pvz, savaitgaliaias nedidelej parduotuvej (papuosalu, aksesuaru)? Mes siūlome: Draugišką ir šiltą kolektyvą Laiku mokamą. Taip pat eina priedas prie atlyginimo, 0,4 pusei etato, o pilnam etatui 0,8proc. Forminiesi 0,25 etato ir mokesciai sumazeja 4k reiks moket ne 800 atlyginimo o. Taciau, jei, tarkime imoneje dirba 100 siuveju po puse etato, tai darbo.

Darbas puse etato mokesciai
SoDros mokesciai - procentas nuo atlyginimo (vel - jokios priklausomybes nuo etato).


Nu siuo metu mano alga 1150 o dirbant puse etatu per pus. Taip,uzskaitys,tik pasalpa tada nukentes,nes gaudinesit jau kaip uz puse etato alga. Darbo užmokestis - tai atlyginimas už darbą, darbuotojo atliekamą pagal darbo sutartį, kuris apima pagrindinį. Dirbant ne visą darbo laiką (pvz.,0,5 etato ir pan.). Grįžtu į darbą po dekretinių atostogų, bet noriu keisti darbą,ieškoti kito.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...