2017 m. liepos 22 d., šeštadienis

Dendrobis auginimas

Dendrobis auginimas Tikrasis šio augalo vardas - dendrobium nobile tipo arba dendrobium nobile hibridas. Phalaenopsis (D.biggibum) tipo orchidėją? Pas mus vazonuose daugiausiai auginami stiprius stačius stiebus turintys.

Dendrobis auginimas
Dendrobis mėgsta drėgną aplinką, substratas geriausia smulkus. Ciklamenas: auginimas ir priežiūra namų sąlygomis. Hiacinto sodinimas, auginimas ir priežiūra. Maži sodinukai gali būti auginami vien tik kiminuose, nes tai padės.


Dendrobis auginimas
Auginimui reikalingas purus substratas iš pušų žievės arba iš putplasčio trupinių, durpinės žemės ir kiminų. Vazonuose daugiausia auginami stiprius stačius stiebus turintys dendrobiai. Daugeliui atrodo, kad šios gražuolės yra labai lepios ir jas auginti sunku. Nuo ko reikėtų pradėti, norint auginti orchidėjas? Tokiems augalams, kaip dendrobium nobile ir cymbidium orchidėjos, rudenį, maždaug nuo. Tėvynės Pietryčių Azijoje, Australijoje ir Ramiojo vandenyno salose. Dendrobium densiflorum — vienas gražiausių dendrobių.


Platus gentis, turinčio apie šeši tūkstančiai. Tiesa, baltas dendrobis buvo išskleidęs porą žiedelių. Vieni teigia, kad jų žydėjimo ir uglių auginimo metu reikia laistyti kasdien, kiti - kartą. Orchidėja dendrobium auginimas – šiame forume rasi temų, atitinkančių tavo ieškomą žodį. Pasisakyk forume pats ir sužinok kitų. Pasakojama kaip auginti orchidėjas namuose.


Dažniausiai auginami kietus stačius stiebus turintys dendrobiai. Kone visi pradėję auginti orchidėjas yra patyrę tą patį – joms. Tam, kad būtų išvengta problemų, kad būtų toliauorihidei auginimas, pirkimas būtinai. Pranešimo tema: Re: Tuklių auginimas ant uolų. Kambariuose taip pamėgtos auginti orchidėjos yra ilgametis augalų selekcininkų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...