2017 m. liepos 4 d., antradienis

Dezutes plastikines

Dezutes plastikines Parduodame plastikines dėžes skirtas vaisiams, daržovėms ir kitiems produktams sandėliuoti. Galime pristatyti, minimalus kiekis nuo 300vnt. Rūšiuoti pagal, Rūšiuoti pagal kainą nuo žemiausios, Rūšiuoti.

Dezutes plastikines
Pasirinkite Jums tinkamiausią dydį, formą ir medžiagą. Maisto pramonės įranga: Įmonė prekiauja nauja ir naudota įranga mėsos perdirbimo įmonėms, skerdykloms bei duonos ir konditerijos įmonėms ; įvairia pakuote. Plastikinės sandėliavimo dėžutės skirtos sudėti smulkius daiktus į dėžutes. Tai patogu, nes galite taupyti laiką lengvai pernešdami ir vietą sandėliuodami.


Dezutes plastikines
Pristatome iš specialaus, itin atsparaus rūgštims, tirpikliams, tepalams, dezinfekcinėms priemonėms, kitoms cheminėms medžiagoms. Didžiausias elektroninių komponentų pasirinkimas. Tvirtos storos plastikinės dėžės - tara. Išmatavimai: 50 cm x 35 cm, gylis 30 cm. Parduodu atlikusias sandeliavimo plastikines dezutes. Dezutes susimauna viena ant kitostinkamos maisto produktams laikyti;vaisiams uogoms.


Prekiaujame naudotomis plastikinėmis dėžėmis. Montažinės plastikinės dėžės PAWBOL. Daiktadėžės ir pintinės nėra vien talpos daiktams sukrauti ir pamiršti, vos uždarius jas dangčiu ir nustūmus į tamsiausią kampą.

Dezutes plastikines
Dėžutės - itin stiprios, gali būti dedamos viena ant kitos, ar kabinamos į specialų rėmą. Priekyje ir gale jos turi patogias rankenas, skyrių informacinei. Puikiai tinka sandėliuoti daržoves, vaisius, įrankius, autodalis ir pan.


Geras pagalbininkas ir vyrui, ir damai. Lietuvoje veikiančių įmonių, kurių interesų sritis yra plastikinės dėžės, šių dėžių gamyba, pardavimas, importas ir eksportas. Prekių paieška pagal raktažodį dėžė el. Pirkėjams garantuojame patrauklias kainas, saugų pirkimą, patogią prekių paiešką ir užsakymą. Nešiojamos plastikinės dėžutės HAND HELD SERIJA 33 nešiojama dėžutė greitam montavimui su minkštais laikikliais HANDY CASES 32 PALM 45 guminiais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...