2017 m. liepos 4 d., antradienis

Rasa biok akcija

Rasa biok akcija BIOK laboratorija" yra viena didžiausių kosmetikos gamintojų Baltijos šalyse. Biok-Laboratorija Kremai veidui internetu pigiau. RASA kosmetikos priemonėms IKI ir SARMA parduotuvėse ir 25% nuolaidos.

Rasa biok akcija
Originalūs gaminiai, žinomų gamintojų. RASA 2in1 drėkinamasis - apsauginis lūpų balzamas 10 ml. RASA aliejus plaukams su avokadu ir vitaminu E 50ml. Vaistažolių kompleksas su avokadų, medetkų ir ramunėlių ekstraktais ramina ir gali padėti numalšinti uždegimo procesus.


Rasa biok akcija
Persikų, vynuogių aliejai bei aliejų. Merginos, gal galetu kasnors palyginti rozini Rasos jautriai odai skirta. Gal kokia akcija yra, kaip naujam produktui? Nuolaidos tik perkantiems internetu, geriausios mėnesio akcijos. Išsirinkite ir užsisakykite kosmetikos veidui, kūnui, plaukams, vitaminų, maisto papildų, vaistų. Tai pirmasis "Biok" sukurtas dekoratyvinės kosmetikos produktas, tad nekantravau greičiau pamatyti jo sudėtį.


Rasos purskiamas kondicionierius plaukams su silko baltymais. Finansų ir Ūkio ministerijomis keletą mėnesių rengė. Na, o kaip su šiuo „Rasos“ bandymu lygiuotis į didžiuosius reklamoje?

Rasa biok akcija
Kompozicija sudėliota pagal FMCG standartą – didelė veido nuotrauka. RASA „Dermo" valomasis micelinis vanduo. AKCIJA- parodos metu skelbiama Česlovo Aronijų sausam vynui. Todėl džiaugiamės, kad tokia akcija vyksta būtent mūsų prekybos centruose.


BIOK Laboratorija", turintis prekės ženklus "Margarita", "Rasa". Serumas stangrinamasis anti-age 30ml, Rasa, serumas, BIOK UAB.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...