2017 m. liepos 2 d., sekmadienis

Isimintinas kelias

Isimintinas kelias Du labai jauni ir labai skirtingi žmonės nori mylėti. Bet pirmiausia jiems teks labai daug ko vienam iš. Nemokami filmai bei serialai online be registracijos, naujausi nemokami filmai, ziureti filma online, siustis filmus.

Isimintinas kelias
Meilė – lyg vėjas: ją pajusi, bet nepamatysi. Jis nenori palikti savo „kietųjų draugų“. Sulaukus septyniolikos mano gyvenimas negrįžtamai pasikeitė. IMDb reitingas 7,2 - pakankamai aukštas.
Isimintinas kelias
Užsidedu žiūrėti ir nustembu: iš kur pas.


Filmų vakaras Parašykite komentarą Go to comments. Si filma man parode mano wienas brangus zmogus , priwerte patiket tai jog neswarbu kokia yra aplinka , swarbu jausmaj. Meilė kantri ir mielaširdinga, ji nepavydi, ji nesididžiuoja, nesipuikuoja. Meilė nebūkštauja, nepiknaudžiauja, negalvoja apie blogį,ji neieško naudos. JAV DramaRež Adam Shankman Vaid Shane West Mandy Moore Peter Coyote Daryl Hannah Lauren German Clayne Crawford ir kitiReitingas N-7Du. Garsusis "Įsimintinas kelias" dėl kurio dūsauja draugės, o sėdžiu ir galvoju, ach, kaip būtų puiku jį pamatyt.


Paskelbė: jollie, paskelbta 12-31 19:58. Aktoriai: Shane West, Mandy Moore, Peter.

Isimintinas kelias
Raskite naujausias TV laidas ir filmus, kuriuos galite pirkti arba nuomoti. A Walk To Remember (2002) Įsimintinas Kelias. Drama aišku apie meilę, jaunų žmonių santykius. Peržiūrėkite žanrus ir raskite mėgstamiausius. Vienas pagrindinių veikėjų - mokyklos merginų dievaitis Lendonas. LT - Filmų atsisiuntimas mobiliajame.


Kalba: Lietuvių (profesionalus) Kategorija: Drama, Romantinis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...