2017 m. liepos 2 d., sekmadienis

Rimi darbo laikas klaipeda svenciu metu

Rimi darbo laikas klaipeda svenciu metu LĖLĖ M - 569, EAN 3700335001099 Tiekėjas: SIA LorijaPlus Prekės atšaukimo iš prekybos priežastis: viršyta ftalatų. Rimi darbo laikas švenčių metu. Pirmąją Kalėdų dieną dirbs tik 18 „Norfos“ parduotuvių – viena Vilniuje, viena Klaipėdoje.

Rimi darbo laikas klaipeda svenciu metu
Prieš Naujuosius metus „Rimi“ parduotuvės trumpins darbo laiką. RIMI darbo laikas švenčių metu. Skirtingai nei pernai, šiemet parduotuvėms ir kitoms įstaigoms nereikia ruoštis naujos valiutos įvedimui, dėl to jų darbas per šventes bus kiek.


Rimi“ atstovai teigia, kad švenčių dienomis parduotuvių darbo laiką. Kinijoje tęsiasi Naujųjų metų šventimo maratonas, trunkantis 15 dienų. Pasibaigus šventėms ir laukiant pavasario pats laikas ieškoti lengvai paruošiamų, šiltų ir nenuobodžių patiekalų. Koreguoti darbo laiką buvo nuspręsta atsižvelgus. Kad šventės neaplenktų ir „Norfos“ darbuotojų, švenčių dienomis sutrumpintos. Klaipėdos ir Šiaulių prekybos bei pramogų centrai „Akropolis“ dirbs trumpiau – iki 19 val. Per šventes, kaip įprasta, keičiasi kai kurių parduotuvių darbo laikas. Gairės: akropolis, panorama, rimi, ozas, senukai, maxima xxx.


Panoramoje“ ir „Ryo“ esančios „Rimi“ parduotuvės dirbs: gruodžio 24 d. O pačiomis švenčių dienomis darbo laikas taip pat trumpinamas, kad ir darbuotojų šventės neaplenktų.

Rimi darbo laikas klaipeda svenciu metu
Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje veikiantys „Akropoliai“ Kūčių vakarą ir Naujųjų metų. Visomis švenčių dienomis šiame prekybos centre dirbs „Rimi“ tinklo. I-V: 10-20 VI: 10-20 VII: 10-20. Per didžiąsias metų šventes keisis parduotuvių darbo grafikas. Rimi“ darbo laikas Kalėdų dieną nuo 10 iki 20 val.


Kurdama šį netradicinį, net 420 kv.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...