2017 m. liepos 8 d., šeštadienis

Jubilieju muzikantai

Jubilieju muzikantai Jaigu sugalvojote atšvesti jubiliejų ar gimtadienį su lietuviška muzika ir jieškote muzikantų tai siūlau. Pravedame vestuves, jubiliejus, verslo pobūvius. Norite maloniai nustebinti savo svečius?

Jubilieju muzikantai
Pakvieskite Arvydą Vilčinską į savo jubiliejų,vestuves,krikštynas,ar kitą šventę! Vestuvių,jubiliejų, įvairių vakaronių muzikantas. Platus repertuaras, sirdziai mielos zinomos ir populiariausios dainos ir jaunam ir senam. Muzikantas siūlo šias paslaugas: muzikantų paslaugos, grojimas vestuvėse, grojimas privačiuose renginiuose, populiariųjų dainų grojimas , dainininko.


Jubilieju muzikantai
Jeigu Jums reikalingi muzikantai šventėms, muzikantų paslaugos - pateikite savo skelbimą, gaukite pasiūlymus ir. Dar kartą noriu padėkoti „SEKUNDA“ muzikantams - Egidijui ir Gražvydui už puikias nuotaikas, šaunią muziką, skaudančias kojas ir už. Kad būtų paprasčiau, pasiremkime pavyzdžiu: artėja jūsų jubiliejus ir jums reikalingi puikūs jubiliejų muzikantai. Mūsų užduotis interneto platybėse rasti. Vestuviu, Muzikantai, vestuviu muzikantai video, vestuviniai muzikantai video. Jums brangi ir ilgai laukta šventė bus kur kas įdomesnė, prasmingesnė su gyva muzika, šokiais ir linksmu bei taktišku šventės vedimu. Profesionalūs muzikantai vestuvėms, linksmiems gimtadieniams.


Vedame vestuves, jubiliejus, krikštynas, įmonių vakarėlius ir kitus renginius lietuvių, rusų ir. Mes esame grupė "Dvyniai", profesionalūs pramoginių renginių organizatoriai, vedėjai bei muzikantai.

Jubilieju muzikantai
Dirbame visoje Lietuvoje, scenoje esame daugiau nei. Tarptautinę muzikos dieną, o AGATA švenčia jubiliejų“, – spalio 1-osios vakarą Vilniaus „Pirklių klube“ sušuko aktorius. Evaldas ir Linas Jūsų vestuvėms, jubiliejams ir visoms kitos progoms ir progelėms. Gyva, kokybiška muzika vestuvėms, vakarėliams, pobūviams ir kitiems renginiams.


Muzikantų atliekamos specialios gimtadienių, jubiliejų dainos – dovana visiems, tą dieną ar vakarą dalyvausiantiems.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...