2017 m. liepos 23 d., sekmadienis

Juokingi eilerasciai su gimtadieniu

Juokingi eilerasciai su gimtadieniu Juk gimtadienio proga juokingi ir linksmi sveikinimai - puikus pokštas. Tekstai ir linkėjimai gimtadienio, jubiliejaus, sukaktuvių ir kitų švenčių progoms! Skirdami šiuos žodžius jubiliatams gimtadienio progra pralinksminsite ne tik patį sukaktuvininką bet ir kitus svečius.

Juokingi eilerasciai su gimtadieniu
Gimtadienio sveikinimai, atvirukai su gimtadieniu, SMS žinutės. Juokingi sveikinimai su gimtadieniu. Gyveno kartą karalius ir turėjo jis dukrą. Būrėją išbūrė, kad kai dukra sulauks 18-kos metų , ji pagimdys kūdikį.
Juokingi eilerasciai su gimtadieniu
Karalius labai to nenorėjo ir uždarė ją į patį.


Sveikinimai gimtadienio proga, jubiliejiniai sveikinimai gimtadienio proga. Matai, saulute šoka su menuliu tango. Gimimo dienos proga, siunčiu Tau baltą, vanilinį bučkį su ilgesio razinom, tikėjimo gabaliukais, džiugesio glaistu ir nuoširdumo įdaru. Kai iš darbo grįžta tėtis, Pasitinka jį mama. Jiedu pradeda kalbėtis, O aš laukiu nelinksma. Tėti, imk mane ant kelių,- Aš prašau.


Apsilankykite ten kur gimtadienio sveikinimai liejasi per kraštus! Linksmi ir juokingi SMS tekstai bei šmaikščios SMS žinutės.

Juokingi eilerasciai su gimtadieniu
Pralinksmink savo artimą žmogų, draugą ar kolegą linksma ir juokinga SMS žinute. Kol šiąnakt saldžiai miegojai, Fėjos kepė pyragus, Jos šiandien su miško paukščiais Švęs vaikų gimtadienius. Džiaugsmo ir šviesos karalius Skaitė tavo. Eilerastukai vaiko gimtadienio proga.


Sens eso, kap latožis, nudrėbės par kuota. Vasario 16 diena – Lietuvos valstybės atkūrimo diena. Gyvenimas banguoja, Svajonės kyla leidžias, Eilėraščiai vaikams A.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...