2017 m. liepos 23 d., sekmadienis

Gyvybes draudimas kas tai

Gyvybes draudimas kas tai Dažnai sakome, kad sveikata yra mūsų didžiausias turtas, tačiau Dažnai ryžtingais posakiais tai. Aleksandra Lezgovko, Judita Barauskaitė. Gyvybės draudimas yra būtinas, jei turite.

Gyvybes draudimas kas tai
Pasaulyje gyvybės draudimas yra labai populiarus. Daugiau nei pusė visų draudimo įmokų yra. Kiekviena gyvybės draudimo rūšis turi savo privalumų ir minusų. ERGO kaupiamasis gyvybės draudimas – tai saugus pinigų investavimas ir parama Jūsų artimiesiems mirties atveju.
Gyvybes draudimas kas tai
Draudimo sumą išmokėsime pasibaigus.


ERGO investicinis gyvybės draudimas – tai universalus pasirinkimas norintiems gauti gyvybės draudimo apsaugą ir tuo pačiu – investuoti. Sužinok NEMOKAMAI visų bendrovių geriausias sąlygas ir kainas. Investicinis draudimas - tai gyvybės draudimas su puikia galimybe patiems investuojant valdyti savo santaupas. Rinkdamiesi šį gyvybės draudimą, Jūs rūpinatės. Kaip sudaryti gyvybės draudimo sutartį, kad ji atneštų daugiausiai naudos? Foto, video reportažai, komentarai, specialistų apžvalgos.


Apdrauskite savo ir artimųjų gyvybę; Rinkitės papildomą ligų ir traumų draudimą; Kaupkite ateities planams. Kaupiamąjį gyvybės draudimą turi daug kompanijų, tik deja, ne viso turi garantuotų palūkanų.

Gyvybes draudimas kas tai
Pasirinkę investicinį gyvybės draudimą Jūs užsitikrinsite, kad ištikus nelaimei, Jūs ir Jūsų artimieji būsite finansiškai aprūpinti. Taip pat galėsite kaupti lėšas savo. Kaupiamasis gyvybės draudimas (angl. endowment insurance) - tradicinis gyvybės draudimas, kai periodiškai moka. Vienas iš būdų, kaip galite pasirūpinti reikiamo dydžio pensija — lėšų kaupimas pagal UAB „SEB gyvybės draudimas“ teikiamo investicinio gyvybės draudimo.


Ne gyvybės draudimo šakai priskiriamos šios grupės:.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...