2017 m. liepos 31 d., pirmadienis

Juros vanduo akcija

Juros vanduo akcija Natūralus jūros vanduo nosies higienai suaugusiems. LORIMAR BABY, purškiamas jūros vanduo nosiai, 125 ml. DELMAR izotoninis jūros vandens tirpalas, 100 ml.

Juros vanduo akcija
Atgaivina gleivinę, palengvina kvėpavimą. Delmar izotoninis jūros vandens tirpalas, nosies purškalas 100ml. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk!


PRATURTINTAS MIKROELEMENTAIS jūros vanduo SUAUGUSIESIEMS Humer, 150ml.

Juros vanduo akcija
Pavadinimas: Humer 150 suaugusiems. Nosies purškalas jūros vanduo Rinox, 100ml. Pasiūlymo laikas ir kuponų kiekis ribotas. Humer 150 jūros vanduo tirpalas kūdikiams ir vaikams, 150 ml, Preparatai. Elektroninėje vaistinėje nurodytos akcijos ir nuolaidos taikomos perkant internetu. Delmar hipertoninis nosies purškalas yra hipertoninis jūros vandens tirpalas, kuriame. Humer izotoninis jūros vandens tirpalas kūdikių nosies higienai, 5 ml, N18.


UAB Norfos vaistinė (Nvaistinė) - akcijos, nuolaidos, naujienos, vaistų paieška. Juros vanduo hummer akcija - čia rasi skelbimų, atitinkančių ieškomą žodį.

Juros vanduo akcija
Nori pirkti, parduoti, nuomoti, dovanoti? Hipertoninis jūros vanduo su eukaliptu 125ml Hipertoninis tirpalas - tai tirpalas, kuriame druskos koncentracija yra didesnė negu žmogaus kūno ląstelėse. Pasibaigus vasarai apie šiltas dienas prie jūros daugumai lieka tik malonūs prisiminimai. Ateinantis šaltasis sezonas primena apie pernykščius.


Svajojate apie šiltesnį orą ir skaidrų jūros vandenį? Aviakompanija Ryanair siūlo akciją lėktuvų bilietams į Maltą! Susiplanuokite atostogas ir praleiskite. Maloniai kviečiame apsilankyti vieninteliame Lietuvos formos baseine su šildomu jūros vandeniu. Nuplaukite nuo Vilniaus iki Palangos vos per keletą minučių. Tačiau atsiradus net ir menkai slogai jau būtų galima drąsiai plauti jūros vandeniu ilgesnį laiką.


Norėčiau atkreipti dėmesį, kad reikėtų vartoti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...