2017 m. liepos 12 d., trečiadienis

Kailiniai internetu

Kailiniai internetu Nauji, audinės (norkos) ištisiniai kailiniai. Pilkos audines naturalus kailiniai. Audinės puskailiniai su stovele išvien su pagrindu,su lakuotos odos dirželiu. Kodas: Aj_36-A05-793700-016-095. Pirk, keiskis ar parduok be jokių mokesčių. Atrask naują stilių neišleisdama daug pinigų! Gaminiai iš natūralaus kailio: bebro, audinės, lapės, zuikio, avikailio.


Natūralaus astragano kailio kailiniai su gobtuvu ir lapės kailiu. KAILINIAI "JUODA LAPĖ" (dirbtinis kailis) Su pašiltinimu. Geriausi kailiniai - geriausiomis kainomis! Siuvame moteriškus, vyriškus, vaikiškus kailinius, iš natūralaus kailio, prekiaujame savo firminėse parduotuvėse palankiomis kainomis, kailinių siuvimas, kailinių. Internetinė parduotuvė Karlotė - šilti ir madingi dirbtinio kailio kailinukai, moteriški kailiniai, karakulio kailiniai, kailiniai internetu. Kaip vyrams yra svarbu turėti gerą automobilį, taip moterims yra svarbu turėti gerus kailius. Gaubėja - odiniai drabužiai, kailiai, avikailiai, kailiniai, kailiu salonas, didmena, rankinės.


Pigūs ir kokybiški kailiniai, Вильнюс (Vilnius, Lithuania). Jos teigimu, paprastai kailių galima įsigyti pas juos individualiai internetu parduodančius žmones, kai kurie žmonės atsineša rastus namuose.

Kailiniai internetu
DELFI kalbintas Sostinės kailių salono „Karališkas tigras“ savininkas Mečislovas Subelis įvardijo, kad šių kailinių kaina gali siekti apie du. Kailių ir odos siuvimo įmonė “RORIS” pristato naujausią 2015-2016 metų kolekciją. Kaip sužinojote apie mūsų svetainę? Striukė iš flauschigem Teddy-Fleece. Audinės, sabalo, karakulio, šinšilos ir kitų kailių kailiniai, sukurti mūsų kūrybingųjų dizainerių, pagaminti mūsų nagingųjų siuvėjų, iš kruopščiai atrinktų kailių ir. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau.


Kailiniai internetu Lietuvoje, įmonių paieška Info. Pigios vasarinės ir žieminės striukės, kailiniai internetu. Jei prieš penkiolika metų salone buvo galima įsigyti kelių žinomų gamintojų kailinius, su kiekvienais metais asortimentas plėtėsi.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...