2017 m. liepos 13 d., ketvirtadienis

Megztos sukneles mergaitems su schemomis

Megztos sukneles mergaitems su schemomis Bet schemos tai duotos megztuko, kuris yra nuotraukoje, o ne suknelės. Daugiau rezultatų iš rankdarbiai. Vaikiški nerti drabužiai15 žin.

Megztos sukneles mergaitems su schemomis
Bet turint suknelės pavyzdį didesniam vaikui, manau galima sunerti be problemų. Suknios, suknelės, suknytės 38 TEMA50 žin. Komplektukai Krikštynoms50 žin. Servėtėlinės" mocherinės suknelės pradžiamokslis50 žin.
Megztos sukneles mergaitems su schemomis
Ieškome mezgimo, nėrimo schemų ir aprašymų (II)50 žin.


Часть 2 - Mergaitei megzta suknele "Gerda" Часть 3 - Tunika is &quot. Suknelė vaikiška- megzta,nerta. Nuostabi nerta suknytė mažajai panelytei #mergaitei #suknute #suknelė #puošni #suknyte #progine. Labai grazi megzta dizainerio Max Moretti suknele 8 m. Keletas idėjų suknelių gamybai (su schemomis). Naujas moteriškas komplektukas. Va as tokia esu mezgusi serveteline pagal sita schema:.


Mano pvz megzta suknele 3 men mergaitei ir nebuvo labai kliosine (banguota).

Megztos sukneles mergaitems su schemomis
Suknutė mergaitei Rankų darbo, megzta virbalais i. Vaizdo pristato modelio megztą suknelę. Visi iš šių modelių yra susiję nertus. Megzta virbalais iš pusvilnoni. RAUSVA SUKNELĖ 5 METŲ MERGAITEI. Tokios megztos sukneles tik plonoms moterytems As sukneles tai niekad.


Mezgame vaikišką sijoną – įvairiems dydžiams pritaikoma schema ir aprašymas. Deja, dauguma mažų damučių nori tik suknelių ir sijonų, ir kad šie, be to. Mezgimas, nėrimas, mezgimo raštai, mezgimo schemos , mezgimo. Galiu nunerti įvairiausius modelius, pagal nuotrauką, paveikslėlį ar pieštą unikalų modelį. Krikšto rūbeliai berniukams, krikšto rūbeliai mergaitėms, lininiai krikšto rūbeliai, krikšto skraistės. NĖRIMAS — Šeimininkių klubas — Laukiamos pleputės iš visos Lietuvos.


Daugiau informacijos ir krikšto rūbai mergaitėms tinklalapyje. Ką reikia žinoti renkantis krikstynu suknele.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...